Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
63 Km ile 199 Lira Ceza
08 Eylül 2016, 14:57

63 Km ile 199 Lira Ceza

Yollara kurulan kalıcı ve gezici radarlar milleti canından bezdirdi.

63 Km ile 199 Lira Ceza

Ordu, Merzifon, Osmancik’ta kurulan EDES ve diger noktalarda kurulan kalici ve gezici radarlar milleti canindan bezdirdi.

Bu rezaleti AK Parti Milletvekilleri bile isyan ederken hala bir çözüm bulunmamasi ise akil alir is degil. Çok islek caddelerde, yaya trafiginin oldugu yerlerde bir nebze anlarsiniz da daglarda taslarda çift yönlü 5-6 serit yollarda 50 Km hiz siniri nedir?

Ben Osmancik’ta 63 Km ile 199 lira ceza yedim. Fatsa isiklarda kirmizi isik ihlali degil, ani kalkis diye saçma sapan bir konudan ceza yedim. Ani kalkis nedir ya?! Böyle saçma sapan seylerden ceza yazilir mi?

Yazik bu millete

Adam 160-170 ile gider eyvallah! Yaz cezayi. 80 Km hiza hem de ayni güzergahta 5-6 tane ceza yazilir mi? Daglarda taslarda Osmancik gibi çok yogun olmayan ama Uluslararasi bir yol olan yolda 50 km hiz siniri nedir? Ben bütün sehirlerde ayni hiz sinir var diye diye birakin 70 ile 63 km ile gidiyorum flas patliyor. Günah degil mi ya? Biz parayi sokaktan mi topluyoruz?

Istanbul yolculugunda 5 tane radar cezasi 63-ani kalkis-84-87-90-123 yaklasik 1000 lira. Allah askina özel uçak tutsaniz hemen hemen denk gelir. Yakiti, yolda masrafi ile bir Istanbul yolculugu 2000 liraya geliyor.

50 km ile Istanbul’a kaç günde gidilir

Ormanlik bir alana seyyar radar kurmuslar. Ormanlik bir alanda yokus asagi yere koymuslar. Siz 110’la bile gitseniz yokus asagi araç ister istemez hizi arttiriyor. Bir baktim durdurdular. Radara girmisiz. 123 km. Polis arkadasa “Her yere 50-70 tabela asmissiniz. Olmayan yere de siz radar kurmussunuz. Bu tabelalara göre Giresun’dan Istanbul’a 2 günde zor varirsiniz” dedim. Oda “Haklisin ama kurallar böyle” dedi.

Radar olsun-olmali. Ama bu isin bir ayari olur. 50 Km veya 70 Km ile bu yollar bitmez. Bu isin makul bir ölçüsü vardir. Karadeniz Sahil yolu veya diger iç yollar Uluslararasi yol olarak geçiyor. Bu yollarda 50-70 km EDES hiz siniri ve tuzaklanmis gezici radarlar gerçekten de halkimizi canindan bezdirdi.

Hakan Alparslan

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 723 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu

Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss