Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz
23 Eylül 2015, 02:32

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz

Çarşamba günü saat 00.00'dan başlayarak 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz

Otoyol ve bogaz köprüleri geçisleri, çarsamba günü saat 00.00'dan baslayarak 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz.

Otoyol ve bogaz köprüleri geçisleri, çarsamba günü saat 00.00'dan baslayarak 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz gerçeklestirilebilecek.

Karayollari Genel Müdürlügü yol durumu Bülteni'ne göre, karayollarinin yol, kavsak ve alt geçit yapim çalismalari sürdürülen kesimlerinde ulasim kontrollü saglaniyor. Balikesir-Dursunbey yolunun 51-53 kilometreleri (Akbaslar mevki) patlatmali yol yapim çalismalari nedeniyle 14.00-16.00, Balya-Ivrindi yolunun ise 20-22 kilometreleri, patlatmali yol yapim çalismalari nedeniyle 14.00-16.00 saatlerinde trafige kapatilacak.

Gerede-Kizilcahamam yolunun 8-14 kilometreleri, kavsak ve alt geçit yapim çalismalari nedeniyle Kizilcahamam-Gerede istikameti trafige kapatilarak ulasim diger istikametten iki yönlü olarak saglanacak.

Öte yandan, otoyol ve bogaz köprüleri geçisleri çarsamba günü saat 00.00'dan baslayarak 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

AA

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 494 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu

Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss