Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğrencileri AKP mitingine götürüyorlar
23 Mayys 2015, 01:24

Öğrencileri AKP mitingine götürüyorlar

Yurtlar Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan genelge ile yurt öğrencilerinin Davutoğlu mitingine mutlak suretle gelmeleri emrediliyor

Ögrencileri AKP mitingine götürüyorlar

Ekte gönderilen listedeki sayilar dikkate alinarak ögrenci katilimi mutlak surette yapilacaktir.

Gençlik ve Spor Bakanligi Yüksek Ögretim Kredi ve Yurtlar Ankara Bölge Müdürlügü tarafindan yayinlanan genelge ile yurt ögrencilerinin Basbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoglu mitingine mutlak suretle gelmeleri emrediliyor.

Toplu açilis ve Ugur Isildak Konseri

Basbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoglu’nun katilimi ile toplu tesis açilisi ve engelli otobüsleri teslim töreni yapilacaktir.

*Bu baglamda,ekte gönderilen listedeki sayilar dikkate alinarak ögrenci katilimi mutlak surette yapilacaktir.

*Toplu tesis açilisi program kapsaminda ulasim,idari isler sube müdürlügü tarafindan yerine getirilecektir.Ancak,Kastamonu Erkek,Çankiri,Kastamonu Hüma Hatun,Kirikkale ve Kizilirmak Yurt Müdürlükleri kendi illerinden araç kiralayacak olup,avans mutemetleri tarafindan avans kullanilacaktir.

*Programa katilim gösterecek Kastamonu Erkek ve Kastamonu Hüma Hatun kiz yurt müdürlügü ögrencilerine ilgi (a) talimat esaslari kapsaminda gidis-dönüs kumanyalarida verilecektir.

*Programa bölge birimleri ile merkez yurtlarimizdan görev,yetki ve sorumluluk talimati geregince,is ve islemler aksatilmayacak sekilde personel de katilim gösterebilecektir.

*Programin aksatilmadan yürütülmesi ve amacina ulastirilmasi için yukarida açiklanan konularin titizlikle uygulanmasi hususunda geregini ve bilgilerinizi rica ederim.

S.YILDIRIM Bölge Müdürü

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 656 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu

Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss