Esegi raylara baglayip ölüme terk ettiler!
Nigde'nin Ulukisla Ilçesi’nde kimligi belirsiz kisiler,kime ait oldugu belli olmayan esegi iple demiryoluna baglayip ölüme terk etti.
Olay,Nigde,Ulukisla Ilçesi’nin Osmancik Mevkii’nde meydana geldi. Konya’nin Eregli Ilçesi’nden Çakmak Köyü Istasyonu’na giden 33081 sefer sayili yük treninin makinisti 35 yasindaki Veli Sener, Osmancik Mevkii’ne yaklastiginda raylar üzerinde bir esek gördü. Korna çalarak uyarmaya çalistigi esegin halen raylarin üzerinde durdugunu gören Veli Sener hemen fren yapti ve hayvana 3 metre kala güçlükle durabildi.
INSAN OLAMAZLAR
Treni durduran makinist, lokomotifinden inip esegin yanina gittiginde, hayvanin ayaklarindan iple raya baglandigini fark etti. Gördügü manzara karsisinda soke olan Sener, ipleri keserek esegi serbest birakti. Esegin ölmesi için raylara baglandigini ve yapilanin vicdansizlik oldugunu belirten Veli Sener, “Bunu yapan insanlar hayvanin orada parçalanmasindan ne zevk alacaklar? Bunu yapanlarda vicdan yok mu? Yaziklar olsun” dedi.
Sans eseri lokomotifin arkasinda vagonlarin olmadigini kaydeden Sener, “Lokomotife bagli vagon ve yükler olsaydi mümkün degil duramazdik, hayvana çarparak parçalardik. Insanlar, trenleri arabalar gibi degerlendirmesin. Binlerce tonluk trenlerin arabalar gibi hemen durmasi mümkün degildir” diye konustu. Esegin kimler tarafindan raylara baglandigi ise arastiriliyor.DHA

Not : Insanliginiz bu kadar iste...Yazin kullan kisin at ve hatta raylara bagla ki tren gelip çarsin ve hayvan ölsün! Sirat köprüsünden geçmek için karincadan medet uman insanligin haline bakin, bakin da utanin.Prof.Dr.Can Genç
Bu haber 453 defa okunmuştur.