Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başhekim Öztürk'ün görevi sona eriyor
17 Kasym 2016, 01:31

Başhekim Öztürk'ün görevi sona eriyor

Giresun Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr.Tuncer Öztürk'ün görevi sona eriyor

Bashekim Öztürk'ün görevi sona eriyor

Giresun Prof. Dr. A.Ilhan Özdemir Devlet Hastanesi Bashekimi Opr. Dr.Tuncer Öztürk’ün görevi sona eriyor. Ayni sekilde Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Egitim ve Arastirma Hastanesi'nde de görev degisimi yapilacak.

Giresun Üniversitesi ile Saglik Bakanligi'na bagli Türkiye Kamu Hastaneleri Birligi Kurumu arasinda imzalanarak yürürlüge giren ‘Afiliasyon Protokolü’ geregi Giresun Prof. Dr. A.Ilhan Özdemir Devlet Hastanesi Bashekimi Opr. Dr.Tuncer Öztürk’ün görevi sona eriyor

BASHEKIM ÖZTÜRK GÖREVDEN ALINIYOR

Giresun Üniversitesi (GRÜ) ile Devlet Hastanesi arasinda afiliasyon, (ortak kullanim) protokolü geregince yeni adi Saglik Bakanligi Giresun Kamu Hastaneler Birligi Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A.Ilhan Özdemir Egitim ve Arastirma Hastanesi, yine ayni sekilde  Saglik Bakanligi Giresun Kamu Hastaneler Birligi Giresun Üniversitesi Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Egitim ve Arastirma Hastanesi olan kurumlarda bashekimlik müesseseleri de el degistirecek.

Imzalanan protokole göre Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A.Ilhan Özdemir ve Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne yeni bashekimlerin atanmasi yapilacak.

YENI BASHEKIMLER YA YARDIMCI DOÇENT YA DOÇENT YA DA PROFESÖR OLACAK

Bu manada halen Giresun Prof. Dr. A. Ilhan Özdemir Devlet Hastanesi Bashekimi olarak görev yapan Opr. Dr.Tuncer Öztürk’ün’in yerine akademisyen olarak en az bir yillik görev yapmis olan ya yardimci doçent ya da dogrudan doçent veya profesör atanmasi yasal zorunluluk oldu.

Bu noktada yasa geregi Giresun Prof. Dr. A. Ilhan Özdemir Devlet Hastanesi Bashekimi Opr. Dr.Tuncer Öztürk’ün görevden alinarak yerine prokolde yazilan sartlari tasiyan bir yardimci doçent, doçent veya profesörün atanmasi kesinlesti.

Bu prosedür Giresun Üniversitesi Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Egitim ve Arastirma Hastanesi için de geçerli.

Giresun Time

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 633 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Tarımda İsmail Bektaş dönemi

Tarımda İsmail Bektaş dönemi Tarımda İsmail Bektaş dönemi

Tiflis’te hayatını kaybetti

Tiflis’te hayatını kaybetti Şakir Çam Tiflis’te hayatını kaybetti

Alimizi kaybettik

Alimizi kaybettik Hep, “Yaşasın Alilerin kardeşliği” derdik!

Görelespor uğruna 2 yıl ceza aldı

Görelespor uğruna 2 yıl ceza aldı Nebioğlu davacı oldu başkan 2 yıl ceza aldı

Köyün üstünde patladı

Köyün üstünde patladı Menşei belirsiz mühimmat yüklü dron infilak etti

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss