Bayraminiz Kutlu Olsun
Parasi olmayanin bayrami mi olur?
Milli gelirin yüzde ellibesinin,nüfusun yüzde birinin cebine girdigi ülkemizde,emekli maaslarini erken ödeseniz bile,bayram sonrasinda bu insanlar ne yapacak?
Ayrica,ülkemizin dogusunda sürdürülen kirli savas nedeniyle hergün çocuklarini sehit veren insanlari ne yaparak sevindireceksiniz?
Bütün bunlar yetmemis gibi,meclis karari olmadan birde Suriye defterini açarak Cerablus,Rakka gidiyorsunuz?
Sahi nereye gidiyorsunuz?
Bizim Suriye’de ne isimiz var?
Niçin gidiyorsunuz?
Nereye kadar gideceksiniz?
Ne vakit döneceksiniz?
Bu çarpik ekonomik yapi içerisinde yolunu bulan,yoksul halkin paralarini ustalikla cebe indirenler çocuklariyla birlikte,yurtiçinde,Avrupa ve Amerika’daki turizm merkezlerinde lüks otellerde keyif içerisinde bayram tatilini geçirirken,sinir hatlarinda caniyla ugrasan askerlerimiz,hastane kapilarinda deva bekleyen hastalarimiz,hapishanelerde çile dolduran mapuslarimiz,evine bir bayram sekeri alamayan issiz ve dargelirli insanlarimiz nedecekler?
Gerçek anlamda kardesligin saglanmasi ancak varligi da yoklugu da paylasmaktan geçer.
Iste böyle bir ahval içerisinde girdigimiz kurban bayraminizi kutlar,saglik ve esenlikler dileriz.
Hersey gönlünüzce olsun.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com
Bu haber 1746 defa okunmuştur.