Ören Yolu Asfalt Oluyor
Ören Belediye Baskani çok sempatik.
Eynesil,Ören Beldesi Belediye Baskani ile yöre üzerine söylestik.
Ören Belde Belediyesi,4 kadrolu memur,4 kadrolu isçi ve 4 geçici isçi,80-100 bin lira aylik gelir ile 2250 nüfusa hizmet vermeye çalisiyor.
Iki dönemdir Ören Beldesi Belediye Baskanligi yapmakta olan Habip Usta,yöresinin sorunlarini çözebilmek için yogun bir çaba sarfediyor.
Su ve Kanal Projesi Basliyor
Ören su ve kanalizasyon projesini onaylatarak kredisini çikartan baskan Usta,projenin üç ay içinde baslayacagini belirtiyor.
Il Tipi Yol Yapiliyor
Eynesil – Yukari Ören arasinda bulunan 6.7 km mesafenin 2.5 km’sinde kamulastirma yapildi ve yol yapim çalismalari basladi. Eynesil – Yukari Ören arasinda yapimi sürdürülen asfalt yolun yol genisligi 8 metre olacak,ayrica yolun haricinde yaya yolu da yapiliyor.
Ayrica,Yukari Ören – Dizgine arasinda bulunan 3 km yolun yapilmasi için girisimler sürüyor.
Yerel ve genel sorunlar üzerine bolca sohbet ettigimiz Eynesil,Ören Beldesi Belediye Baskani Habip Usta,sohbetimizden memnun kalmis olacakki,”bu sohbet burada bitmez” dedi.
Eynesil,Ören Beldesi Belediye Baskani Habip Usta’ya çalismalarinda basarilar dileriz.
Habip Usta Kimdir?
1960 Ören dogumlu.
Trabzon Imam-Hatip Okulu mezunu.
Ören Belediyesinde 13 yil memurluk yapan Usta,daha sonra istifa ederek baskan oldu.
Evli ve iki erkek çocuk babasi.
Habip Usta Tel : 0 532 720 34 42
Ören Belediyesi Tel : 0 454 586 50 11 Fax : 0 454 586 50 53

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com
Bu haber 619 defa okunmuştur.