Sezer Findik (19) bonzai kurbani oldu
Görele yasta! Bu son olsun!
Görele,Çömlekçi,Önerli Köyünden Yeter & Sezai Findik çiftinin genç yasta ogullari Sezer Findik bonzai kurbani oldu.
Olay karsisinda üzüntülerini dile getiren IBB Emlak Yönetimi Daire Baskani Av.Yasar Parlak üzüntülerini söyle dile getirdi;
“Bir cigerparesini tabutla otobüsün bagajina koyup dogdugu topraklara götürmenin acisini sanirim ancak yasayanlar tarif edebilir.Hayatinin baharinda büyük sehrin ara sokaklarinda kaybettigimiz evladimiz Sezer'e Allah'dan rahmet,Sezai'ye,Yeter'e,Gugus yengeye ve cigeri sizlayan herkese sabir diliyorum.Ona ve onun gibilere sebep olanlar da Allah'in gazabina ugrasinlar diliyorum.Allah hiçbir anne ve babayi evladiyla imtihan etmesin ve hiç kimseye bu aciyi yasatmasin”dedi.
Olay karsisinda üzüntülerini dile getiren arkadaslarindan Oguzhan Karaci;
“Sana böyle gitmek yakismadi kardesim çocukluktan berii kardesiz onca iyiligin dokundu daha bi kaç gün önce kullananlara satanlara söverken simdi o allahin belasi madde yüzünden bunca dostunu birakip gitmek çok aci be kardesim çokkk.Allah günahlarini affeder insallah hakkim varsa helal olsun allah mekanini cennet eylesin insallah artik allaha emanetsin”diye yaziyordu.
Sezer Findik’in naasi Görele’ye getirilerek,bugün,Köprübasi Önerli Köyünde gözyaslari arasinda topraga verildi.
Sezer Findik’a Allahtan rahmet,acili ailesine ve sevenlerine bassagligi ve sabirlar dileriz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com
Bu haber 4000 defa okunmuştur.