Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görele başhekimine ağlıyor
01 Ocak 2015, 23:32

Görele başhekimine ağlıyor

Görele Devlet Hastanesinin beyefendi Başhekimi Uzm.Dr.C.Sedat Aytünür görevden alınarak yerine,başhekim yardımcısı görevini yürüten Tirebolu Kısırbük'ten Kasem Aslan atandı

Görele bashekimine agliyor

Görele Devlet Hastanesinin idari kadrosu topyekun degisiyor.

Görele Devlet Hastanesinin beyefendi Bashekimi Uzm.Dr.C.Sedat Aytünür görevden alinarak yerine,bashekim yardimcisi görevini yürüten Tirebolu Kisirbük’ten Kasem Aslan atandi.

Görele Devlet Hastanesinin müdürlügüne de Ilker Öncü getiriliyor.

Görele Devlet Hastanesinin beyefendi Bashekimi Uzm.Dr.C.Sedat Aytünür’ün görevden alindiginin duyulmasi Görele kamuoyunda üzüntüyle karsilandi.

Görele Devlet Hastanesinin beyefendi Bashekimi Uzm.Dr.C.Sedat Aytünür,duygulu bir veda mesaji yayinladi.

Uzm.Dr.C.Sedat Aytünür veda mesaji yayinladi;

“Yürütmekte oldugum Görele Devlet Hastanesi Bashekimligi görevim 31.12.2014 itibari ile sona ermis bulunmaktadir.

Güzel Görele’mden ve yesil Giresun’umdan bu süreç sonrasinda yeni bir baslangiçla hekimlik meslegimi icra etmek adina üzülerek ayrilacagim.

Hedefimiz,01.11.2012 Tarihinde devraldigim görevimde,benden önce görev yapan tüm bashekimlerimizin hastanemizi getirdigi noktadan,görev sürem boyunca bakanligimizin da destegi ile bir adim daha ötesine götürebilmekti.

Bu amacimizi,istatiksel,fiziksel ve manevi olarak basardigimiza inaniyorum.

Görevim sürecinde,birçok yeniligi hastanemiz bünyesine kattik.Basari bir ekip isidir.Sükürler olsun ki,çok uyumlu,basarili,özveriyle emegini ortaya koyan,mesai mefumu gözetmeyen idari bir kadro ve saglik çalisanlariyla çalismak bana nasip oldu.

Vatandaslarimiza ve personelimize karsi hizmette hep öncelikli yaklasarak,hep mülayim ve ulasilabilir olmaya gayret ettik.Halkimiza,hakettigi saglik hizmetini sunabilmek adina var gücümüzle çalistik.

Dogrunun,adaletin,hakkin yaninda bulunduk.Yanlis ve hatali isler varsa hiç çekinmeden gerekeni yaptik.

Bu göreve baslarken ve icra ederken,sunu asla unutmadik; Makamlar gelip geçicidir.Önemli olan makamdan ayrilinca insanlarin yüzüne bakabilmektir.

Sözlerimi Hz.Ömer’in sözleriyle sonlandirmak istiyorum.

“Kisiligini makamdan alanlar,makamdan sonra kisiliksiz kalirlar"

Bashekimligim sürecinde hizmet etmekten onur duydugum tüm Görele, Eynesil, Çanakçi, Tirebolu,Espiye,Yaglidere halkina sevgilerimle ve saygilarimla”dedi.

Görele Devlet Hastanesinin beyefendi Bashekimi Uzman Dr.Cihan Sedat Aytünür hocamiza yaptigi hizmetler nedeniyle çok tesekkür ederiz,yeni görevinde basarilar dileriz.

Senin güleryüzün yeter hocam,seni asla unutmayacagiz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1836 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Tarımda İsmail Bektaş dönemi

Tarımda İsmail Bektaş dönemi Tarımda İsmail Bektaş dönemi

Tiflis’te hayatını kaybetti

Tiflis’te hayatını kaybetti Şakir Çam Tiflis’te hayatını kaybetti

Alimizi kaybettik

Alimizi kaybettik Hep, “Yaşasın Alilerin kardeşliği” derdik!

Görelespor uğruna 2 yıl ceza aldı

Görelespor uğruna 2 yıl ceza aldı Nebioğlu davacı oldu başkan 2 yıl ceza aldı

Köyün üstünde patladı

Köyün üstünde patladı Menşei belirsiz mühimmat yüklü dron infilak etti

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss