Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkandan eleştirilere cevap
28 Aralyk 2014, 14:29

Başkandan eleştirilere cevap

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener,3 adet çam ağacının kesilmesini sosyal paylaşım ve bazı internet sitelerinde çıkan bazı haberlere yanıt verdi

BELEDIYE BASKANI AGAÇ KESIMIYLE ILGILI BILGILENDIRME MESAJI YAYIMLADI!

Görele Belediye Baskani Tolga Erener,Görele Salih Sinirlioglu Caddesinde PTT Binasi önünde bulunan 3 adet çam agacinin kesilmesini sosyal paylasim ve bazi internet sitelerinde çikan bazi haberlere yanit verdi.

Görele Belediye Baskani Tolga Erener,hastalanmis ve kurumus agaçlarin katlediliyormus gibi lanse edilmesinin ve siyasi prim yapilmasinin üzücü oldugunu belirterek,sözlerini söyle sürdürdü.

“Bazi kisilerin bilgi sahibi olmadigindan ve bazi kisim kisilerin ise art niyetli olarak sahsimi ve baskani oldugum belediye kurumunu haksiz ve hatta hakarete varir bir sekilde elestirmislerdir. Esasinda olay son derece dogal ve gerektirici bir sebeple gerçeklesmistir. Konu edilen 3 adet Çam agaci hastalanmis ve bu sebeple kurumus olup, bilirkisiler tarafindan yenisinin dikilmesine karar verilmistir. Bu konuda en son müracaat makami olan Görele Orman Isletme Sefligine resmi olarak basvurulmus asagida gösterilen fotografta da anlasilacagi gibi Agaçlarin kesilmesinde bir sakinca olmadigi belirtilmistir. Bunun üzerine agaçlar kesilmis ve ayni gün yerine yeni ÇAM AGAÇLARI DIKILMISTIR. Bu derece normal olan bir olayin sanki agaçlar katlediliyormus gibi lanse edilmesini ve bunun üzerinden siyasi prim yapilmasi gayretini hayretle izliyorum”

Belediye olarak halkimiza hizmet etmeye ve yesili korumaya devam edeceklerini belirten Baskan Erener, “Geçen hafta itibari ile Görele Belediyesi olarak toplam 70 adet agaç fidani diktik ve bu hafta 40 adet daha dikecegiz. Orman Bakanligindan ise toplam 3 Bin 200 adet daha fidan talebinde bulunduk. Elbette bundan sonra da, kuruyan agaçlar genç fidanlar ile degistirilecektir. Belediye olarak halkimiza hizmet etmeye ve yesili korumaya devam edecegiz. Saygilarimla kamuoyunun bilgisine sunarim” dedi.

NOT : Görele Orman Isletme Sefligine resmi olarak basvurulmus asagida gösterilen fotografta da anlasilacagi gibi Agaçlarin kesilmesinde bir sakinca olmadigi belirtilmistir.

 

Görele Belediyesi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 892 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Mırıldak kafa karıştırıyor

Mırıldak kafa karıştırıyor Mırıldak Osman Usta tacizci Hasbi Dede'yi aklamak için çırpınıyor

Hasbi Dede İhraç edildi

Hasbi Dede İhraç edildi Tacizden yargılanan Hasbi Dede CHP’den ihraç edildi

Frene basmamışlar

Frene basmamışlar Frene basmamışlar

Tuana Cenazesi Çarşamba günü uğurlanacak

Tuana Cenazesi Çarşamba günü uğurlanacak Tuana Cenazesi Çarşamba günü uğurlanacak

Hayata Tutunamadı

Hayata Tutunamadı Tuana Torun hayatını kaybetti

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss