Yaylada mahsur kaldilar
Görele’nin sevilen berber esnaflarindan Akin Yilmaz ve iki arkadasi günlerdir yaylada mahsur kaldilar.

Cumartesi günü iki arkadasiyla yayla sefasi yapmaya çikan Akin Yilmaz,yogun kar yagisi nedeniyle yaylada çaresiz kaldilar.
Telefonunun sarzi bitmeden yakin arkadasi M.Ali Kanber’i arayarak yardim talebinde bulunan Akin Yilmaz ve arkadaslarina bir türlü ulasilamiyor.
Akin Yilmaz; “Cumartesi gününden beri aç-susuz mahsur kaldik,yetkililerden yardim istiyoruz, Kürtün soguk oluk yaylasindayiz..!”dedi.
Görele Il Özel Idare sefi Coskun Kanber devreye girerek Giresun AKUT Kurtarma Ekibi ve Kürtün Özel Idare ekipleriyle görüstü ancak Akin Yilmaz ve iki arkadasinin bulundugu mahal,yogun yagan kar nedeniyle bulunamadi.
Kar kalinliginin artmasi arama-kurtarma çalismalarini önemli sekilde aksatiyor.
Özel Idare ekiplerinin çalismalari devam ediyor.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com
Bu haber 1073 defa okunmuştur.