KIRK BIR KERE MASALLAH!
Görele Hasanali Yücel Ortaokulu ögrencisi Bilgehan Dadandi, Giresun Bilim Sanat merkezi adina Rusya merkezli yapilan ve Rusya, Ukrayna, Türkiye, Bulgaristan, Kazakistan, Kirgizistan ve Tacikistan ülkelerinden 7 Bin 842 ögrencinin arasindan X. Uluslar arasi Bilim Temelleri Bilgi yarismasinin Matematik dalinda 7. siniflarda 3. derece diploma almaya hak kazandi.
Bilgehan Dadandi ayrica, Giresun Milli Egitim Müdürlügü tarafindan yapilan ve 7 dalda Bin 125 ögrencinin katildigi Giresun Temali Yarismalar ‘Sevgiyle Akar Sular’ konulu fotograf çekme dalinda birinci, ‘Kusdili’ baslikli masali ile masal derleme dalinda ise ikinci oldu.
Dadandi, yarismalardan elde ettigi ödüllerini Görele Milli Egitim Müdürü Abdulkadir Küçükali’nin elinden aldi.
Görele Hasan Ali Yücel Ortaokulu Müdürü Ahmet Yilmaz, Dadandi’yi hem uluslar arasi, hem de Giresun çapindaki yarismalarda gösterdigi basaridan dolayi kutladi.
Yilmaz ayrica, Dadandi’nin basarisinda emegi gecen basta ailesi olmak üzere tüm ögretmenlerini tebrik ettigini söyledi.

Haber - Foto : Kamil Yilmaz
Bu haber 1070 defa okunmuştur.