Kaza yapan genci soguk su ayiltti
Antalya’da sabaha karsi refüje çarpan aracin içerisinde uyuyakalan 20 yasindaki Nurol Cem Ünal’i uyandirmak için itfaiye, 112 saglik ekibi ve polis seferber oldu.
Saatlerce süren çabalara ragmen uyanmayan genci, yüzüne dökülen bir sürahi soguk su ayiltti.
Konyaalti Caddesi, Varyant’ta gece yarisi refüje çarparak kaza yapan 06 SH 229 plakali araç, sabah plaja inen araçlarin sürücüleri tarafindan fark edildi. Içerisinde bir kisinin hareketsiz halde yattigini görenler polisi aradi. Olay yerine ulasan ekip, kapilari kilitli olan araçtaki Nurol Cem Ünal’i uyandirmak için çaba sarf etti. Bu sirada olay yerine çagrilan kurtarici araci güvenli bir noktaya çekti.
112 DE UYANDIRAMADI
Itfaiye ekipleri tarafindan kelebek cami kirilan otomobilin kapisi açildi. Saglik ekipleri tarafindan kontrol edilen gencin hayati tehlikesinin bulunmadigi sadece uyudugu anlasildi. Hiçbir uyariya tepki vermeyen Ünal, yaklasik 3 saat boyunca hareketsiz halde yatti.
SOGUK SUYU DÖKÜNCE
Aracin yanindan ayrilan itfaiye ve saglik ekibinin ardindan gencin yanina bir sürahi soguk suyla gelen güvenlik görevlisi Ünal’i, suyu yüzüne dökerek saniyeler içerisinde ayiltti. Yüzünü yikayarak kendine gelen Ünal, kazayi hatirladigini yaninda bir arkadasinin da oldugunu söyledi. Polisin tutanak tutmasinin ardindan Ünal olay yerinden ayrildi.

(DHA)
Bu haber 758 defa okunmuştur.