Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tarık Akan'dan şaşırtan sözler
27 Nisan 2014, 01:41

Tarık Akan'dan şaşırtan sözler

Akan,Genelkurmay başkanı olan şu andaki şahıs,‘Gık’ deseydi,emin olun bunların hiçbiri olmazdı

Tarik Akan'dan sasirtan sözler

VARDIYA Bizde Platformu’nun 83’üncü sessiz çiglik eyleminde Silivri Cezaevi’de tutuklu olan Tuggeneral Mustafa Ilhan ile Tugamiral Hakan Eraydin’in çocuklari, babalarinin gönderdigi mektuplari okudu.

Bu sirada ögle ezaninin baslamasi ile mektuplarin okunmasina ara verildi.Ezanin bitiminin ardindan konusmaya devam edildi. Sanatçi Tarik Akan, "Beni üzen küçük bir nokta var. Onu söyleyeyim mi, söylemeyim mi diye çok düsündüm. Ama söyleyecegim. Genelkurmay baskani olan su andaki sahis, ‘Gik’ deseydi, emin olun bunlarin hiçbiri olmazdi" diye konustu.

Bu hafta yapilan eyleme çogunlugu Balyoz tutuklusu askerlerin ailelerinin yanisira, Isçi Partisi genel baskani Dogu Perinçek, eski basbakan yardimcisi Murat Karayalçin, sanatçi Tarik Akan, emekli orgeneral Hasan Igsiz ile Besiktas Belediye Baskani Murat Hazinedar da katildi.

Söz verilen eski basbakan yardimcilarindan Murat Karayalçin; "Sessiz çigligi atanlar, bilmeli ki, gerçekten çigliklari sessiz degildir. Ve kendilerini isitenler, görenler yalnizca Besiktas’la, Istanbul’la sinirli degildir. Türkiye’nin tümü sizin sessiz çigliginizi duyuyor ve kulak veriyor" seklinde konustu.

Isçi Partisi Genel Baskani Dogu Perinçek konusmasinda, basindaki sapkayi Hasdal’da tutuklu bulunan askerlerin gönderdigi açiklayarak; "Görevimizin basindayiz. Vardiyadayiz. Sunu belirteyim. Çok yakinda göreceksiniz. Davullarla, zurnalarla komutanlarimizi Silivri’nin önünde, Hasdal’in önünde, Maltepe’nin ve Sincan’in önünde kucaklayacagiz. Esas Türkiye’mizin özgürlügü için, bagimsizlik için, Türkiye’mizi yeniden Atatürk rotasina götürmek için elele verecegiz. Büyük zaferler bizi bekliyor" dedi.

 Emekli Orgeneral Hasan Igsiz ise konusmasinda "Artik sözün bittigi yerdeyiz. Artik adaletin tecelli etmesini, arkadaslarimizin en kisa zamanda aramiza ve ailelerine dönmesini bekliyoruz" dedi. Sanatçi Tarik Akan ise, "Bir albay çocugu oldugum için aranizda degilim. Ben Atatürk’ün askeri oldugum için aranizdayim. 40 yildir, bu tür mücadelelerin hep içinde oldum. Ölene kadar da olacagim. Bu bir kesinliktir. Beni üzen küçük bir nokta var. Onu söyleyeyim mi, söylemeyim mi diye çok düsündüm. Ama söyleyecegim. Genelkurmay baskani olan su andaki sahis, ‘Gik’ deseydi, emin olun bunlarin hiçbiri olmazdi" dedi.

Vardiya Bizde Platformu açiklama sonrasi, Sessiz Çiglik eylemini denizde sürdürecekleri tekneye binmek üzere, Besiktas Iskelesi’ne gittiler.

DHA

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 710 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu

Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss