Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan'a grupta pankart şoku!
09 ?ubat 2010, 21:52

Erdoğan'a grupta pankart şoku!

MERSİN, SİNOP NÜKLEER İSTEMİYOR - Greenpeace

Erdogan'a grupta pankart soku!

 

Basbakan Recep Tayyip Erdogan, Ak Parti Meclis Grup toplantisinda konusurken protesto yasandi.

 

 

Erdogan grup toplantisinda konusurken bir kisi nükleer santral karsiti pankart açti. Eylem grupta bir anda kargasa yasanmasina neden olurken, pankart açan kisi daha sonra korumalar tarafindan salondan çikarildi.

 

 

Erdogan toplantida geçen hafta yaptigi açilislari anlatiyordu, bu sirada grupta bir kisi nükleer enerji karsi pankart açti. Salonda bulunan basin siralarinda bir hareketlenme yasandi. Bunun üzerine Erdogan, "Medya temsilcisi arkadaslarimiz hiç durmasin. Açin kapilari gitsinler. Açin kapilari hiç durmasinlar. Açin açin." diyerek tepki gösterdi.

Erdogan, "Ülkemizin ciddi meselelerini konusanlar burada." diyerek konusmasini sürdürdü: Kimse kusura bakmasin. Bu ülkenin nükleer enerjiden faydalanmasini bu gibi faaliyetlere kurban edemeyiz. Ellerine paçavra tutusturulan 3-5 kisi buna engel olamaz. Biz ülkemize saglayacagi faydayi düsünürüz.

 

mynethaber

 

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 785 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Çevre

Çöplük mühürlendi

Çöplük mühürlendi Çavuşlu çöp tesisi çevre bakanlığı tarafından mühürlendi

Çevreciye pankart cezası kestiler

Çevreciye pankart cezası kestiler Sekü Köyü sakini Mesut Yılmaz'a 115 bin lira idari para cezası kesildi.

Vahşi madenciliğin olumsuz etkileri

Vahşi madenciliğin olumsuz etkileri Birsen Bilge yazdı

Görele'de Vahşi Madenciliğe Karşı Miting

Görele'de Vahşi Madenciliğe Karşı Miting Namık Baltaoğlu haberi

"Siyasi Tarihin Karanlığına Gömülürsünüz"

Cavit Özdemir haberi

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss