Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hastalıklı etleri çalıp sattılar
09 ?ubat 2014, 23:33

Hastalıklı etleri çalıp sattılar

Aksaray'da bir kişi kasap arkadaşıyla birlikte çalıştığı mezbahaneden çaldığı hastalıklı etleri hem vatandaşlara hemde başka kasaplara sattığı ortaya çıktı.

Hastalikli etleri çalip sattilar

Apartmanin altina yaptiklari depoda 700 kilo tüberküloz hastaligi bulunan et ile birlikte yakalanan 2 süpheli çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri, kasaplara lerin satildigi bilgisine ulasti. Bunun üzerine olayla ilgili genis çapli arastirma ve sorusturma baslatan polis, Aksaray'daki kasaplari teknik ve fiziksel takibe aldi. Polis, takibin ardindan Kadir T.(36) ile Mehmet A'nin (38) sürekle et getirdigini belirleyerek çalismasina devam etti. Mezbahanede çalisan Mehmet A'nin kasap arkadasi Kadir K. ile birlikte mezbahanede bulunan imha edilmek için ayri bir yerde tutulan tüberküloz hastaligi tasiyan etleri çaldiklari ortaya çikti.

Apartmanlarinin altinda çaldiklari hastalikli etleri koymak için depo yapan süphelilerin evlerine baskin yapildi. Baskinda apartmanin altinda mezbahaneden çalinan 700 kilo hastalikli et ele geçirilirken 2 arkadas ise gözaltina alindi. Süphelilerin hastalikli etleri vatandaslara ve kasaplara sattiklari ortaya çikti.

Yakalanan 2 süpheli Aksaray Il Emniyet Müdürlügü'nde yapilan sorgularinin ardindan çikarildiklari mahkemece hirsizlik, insan hayatini ve sagligini tehlikeye sokmak suçundan tutuklandi. Ele geçirilen etler ise mezbahane yetkililerince yakilarak imha edildi.

haberler

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 560 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu

Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu Emekli öğretmen Abdullah Coşkun'un ölümünde yeni detay: 112 kayıtları trafikteki şiddeti ortaya koydu

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss