Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Örgütün Siyasi Ayağı Hesap Vermeli
17 Temmuz 2017, 13:27

Örgütün Siyasi Ayağı Hesap Vermeli

Bektaşoğlu, FETÖ terör örgütünün siyasi ayağının ortaya çıkarılmasını istedi

ÖRGÜTÜN SIYASI AYAGI HESAP VERMELI

Bektasoglu, FETÖ terör örgütünün siyasi ayaginin ortaya çikarilmasini istedi.

Fetullahçi Terör Örgütü (FETÖ) tarafindan yapilan 15 Temmuz hain darbe girisiminin birinci yilinda süreci degerlendiren CHP Giresun milletvekili Bülent Bektasoglu, terör örgütünün siyasi ayaginin ortaya çikarilmasini istedi.

15 Temmuz'un karanlik noktalarinin aydinlatilmasi gerektigini savunan Bektasoglu,‘Dügmeye basanlar bulunmazsa, kontrollü darbe olarak akilda kalacaktir’ iddiasinda bulundu.

FETÖ’NÜN SIYASI AYAGI YARGI ÖNÜNDE HESAP VERMELI

Bektasoglu, ‘Emperyalizmin yerli isbirlikçileri olan Fetullah Gülen Cemaati militanlarinin, güvenlik, istihbarat, yargi, egitim, ekonomi basta olmak üzere; ülke yönetiminin bütün kademeleri içinde örgütlenmeleriyle, paralel bir yapi kurmalari saglanmistir. FETÖ'nün siyasi ayagi olarak tabir edilen kisilerin, mevcut konumlari ne olursa olsun yargi karsisinda hesap vermelerini istiyoruz’ diye konustu.

KHK VE OHAL DERHAL SONA ERDIRILMELI

Bektasoglu, ’Sarsilan toplum vicdani ve adalet duygusunun yeniden tesisi için Bylock, Bank Asya, sendika üyeligi gibi bu örgüte üye olmanin delili kabul edilerek olusturulan suçlarda ayrimcilik yapilmamali, bu nedenle tutuklu olanlarin yargi süreci hizlandirilmali, suçlu ve suçsuzlar süratle birbirlerinden ayrilmali, tutukluluk uzun süreli bir cezaya dönüstürülmemelidir. Ayrica terör örgütleriyle mücadele için alinan ama demokrasiyi ve özgürlükleri ortadan kaldirmak için kullanilan KHK yetkisi ve OHAL derhal sona erdirilmelidir’ vurgusu yapti.

Time

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 402 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu

Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu

Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp

Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp

Fındık Yevmiyesi Belli Oldu!

Fındık Yevmiyesi Belli Oldu! Fındık İşçilerinin Günlük Yevmiyeleri Netleşti

Üreticiler meydana indi

Üreticiler meydana indi Taban fiyat 400 lira olmalıdır

Alacak tartışması can aldı

Alacak tartışması can aldı Enes Eren Hayatını Kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss