Küçük Zehra Yasam Savasini Kaybetti
Mustafa Ceceli’nin sarkilarini söylemesiyle sosyal medyada gündem olan ve 4 yildir kanser tedavisi gören 9 yasindaki Zehra Betül Kahveci, yasam savasini kaybetti.
5 yasindayken kanser teshisi konulan Zehra Betül, Samsun Ondokuz Mayis Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesinde tedavi gördügü sirada halasi Elvan Kahveci’nin telefonundan dinlemeye basladigi Mustafa Ceceli’nin sarkilarini kendi kendine ezberleyerek gündeme gelmisti.
Kisa sürede hasta yataginda Ceceli’nin bütün sarkilarini ezberleyen küçük kiz, televizyonda ve radyoda çalan Ceceli’nin sarkilarina eslik etmeye baslamisti.
Küçük kizin halasi Elvan Kahveci ise Zehra’yi sarki söylerken cep telefonu ile çekerek sosyal paylasim sitesinde yayinlamisti.
Kisa süre sonra küçük kizin videolari sosyal medyada paylasim rekoru kirinca ünlü sanatçi Mustafa Ceceli’nin de dikkatini çekmisti.
Zehra Betül için sarki söyleyerek instagram hesabindan paylasan ünlü sanatçi videosunda küçük kiza da söyle seslenmisti: “Zehra Betül merhaba,nasilsin? Benim sarkilarimi söylüyorsun. Instagram’a onlari koyuyorsun bende onlari görüyorum. Öncelikle sana acil sifalar dilerim. Bende bir sarki söylemek istiyorum sadece senin için.”
Küçük Zehra Betül’ün naasi Giresun’un Yaglidere ilçesine getirilirken yarin ögle vaktine müteakiben kilinacak cenaze namazindan sonra Küçükköy’deki aile kabristanliginda topraga verilecek.

Ihlas Haber Ajansi
Bu haber 468 defa okunmuştur.