Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karadeniz'de PKK sığınakları imha edildi
05 Temmuz 2016, 02:43

Karadeniz'de PKK sığınakları imha edildi

Operasyonda teröristlere ait 6 depo ve sığınak tespit edilerek imha edildi

Karadeniz'de PKK siginaklari imha edildi

Gümüshane’nin Kürtün ilçesine bagli Üçtas köyü kirsalinda dün aksam terör örgütü mensuplari ve güvenlik güçleri arasinda çatisma çikti.

Operasyonda teröristlere ait 6 depo ve siginak tespit edilerek imha edildi.

Önceki gün Yasmakli Baraji civarinda bir vatandasin parasini ve yiyeceklerini gasp eden teröristlere operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, dün aksam saat 20.30 siralarinda Alacainek yaylasi mevkiinde sicak temas sagladi. Çatismanin ardindan sabahin ilk isiklarinda yapilan arazi taramasinda teröristlere ait 6 depo ve siginaktespit edilirken, buralar güvenlik güçleri tarafindan imha edildi.

Vali Okay Memis,konuyla ilgili yaptigi açiklamada geçtigimiz ay Torul ilçesi Harmancik köyü yakinlarinda 2 sehit verildigini hatirlatarak, o olaydan sonra sürekliarama ve tarama faaliyetlerinin devam ettigini vurguladi. Bu kapsamda dün aksam Kürtün ilçesi kirsalinda sicak temas saglandigini dile getiren Memis, “Faaliyetlerimiz devam ediyor. Güvenlik birimlerimiz olay yerinde yaklasik 6 tane depo ve siginaklarini tespit etti. Tespit edilen siginaklarda yasam malzemeleri ve bir takim örgütsel doküman ele geçirildi.

Onlari imha ediliyor. Çalismalar o bölgede devam ediyor. Siginak ve depolari tespit etmemiz önemli. Güvenlik kuvvetlerimize tesekkür ediyorum. Jandarma Bölge Komutanligimiza, Gümüshane Jandarma Alay Komutanligi'na, diger asker personelimize ve Polis Özel Harekat personelimize tesekkür ediyorum. Her zaman oldugu gibi bu mücadelemiz devam edecek” diye konustu.

IHA

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 495 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu

Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu

Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp

Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp

Fındık Yevmiyesi Belli Oldu!

Fındık Yevmiyesi Belli Oldu! Fındık İşçilerinin Günlük Yevmiyeleri Netleşti

Üreticiler meydana indi

Üreticiler meydana indi Taban fiyat 400 lira olmalıdır

Alacak tartışması can aldı

Alacak tartışması can aldı Enes Eren Hayatını Kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss