Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Coşkun,Tıp Fakultesi Hastanesi Önceliğimizdir
08 Haziran 2016, 03:12

Coşkun,Tıp Fakultesi Hastanesi Önceliğimizdir

Coşkun,"Tıp Fakültesi, üniversitemizin şehre bakan yüzü olacaktır" dedi.

Coskun,Tip Fakultesi Hastanesi Önceligimizdir

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Coskun basin mensuplariyla iftar yemeginde bulustu.

Önceliklerinin Tip Fakültesi hastane binasinin yapimi ve egitim kalitesinin artirilmasi olacagini anlatan Coskun,"Bir hastaneye sahip olmasi için çalisacagiz. Giresun'un bu konuda bizden çok büyük beklentilerinin oldugunun da farkindayiz. Tip Fakültesi, üniversitemizin sehre bakan yüzü olacaktir" dedi.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coskun, "Üniversitemizin kurumsal, bilimsel ve akademik üretimleriyle gündeme gelmesini saglamaya çalisacagiz. Magazinsel, aldigimiz ödüllerle öne çikmayi düsünmüyoruz. Yaptigimiz islerle öne çikacagiz." dedi.

Coskun, üniversitenin sosyal tesislerinde basin mensuplariyla iftar yemeginde bir araya geldi. Coskun, burada yaptigi konusmada, yaklasik bir aydir Giresun Üniversitesi Rektörlügü görevinde bulundugunu belirtti.

Giresun basinina büyük önem verdigini ifade eden Coskun, görev süresince yapacagi projeler için destek isteyerek "4 yil boyunca ben de hata yapacagim. Hiç hata yapmayacagimi söylemek mümkün degil. Yaptigim her sey dogru olmayacak. Elestiriye açigim. Yanlis attigimiz adimlarda yapici elestirilere ihtiyacim var. Atilan dogru adimlarda da desteginizi talep ediyoruz." diye konustu.

Coskun, üniversitenin önemli problemlerinin bulundugunu aktararak yaz döneminden itibaren sorunlarin çözümüne yönelik önemli adimlar atacaklarini söyledi.

Nicel yönden büyüme gösteren üniversite için nitel olarak ayni seyi söylemenin mümkün olmadigini dile getiren Coskun, söyle devam etti:

"Üniversitemizde çok kronik problemler var. Patlamaya hazir bombalar bulduk kucagimizda. Üniversitemiz nicel yönden hizli büyümesine karsin, ayni büyümeyi nitel yönden gösterememis. Fakülte, ögrenci ve ögretim üyesi sayisi artmis ama maalesef bu büyüme çok saglikli bir büyüme olmamis. Fakülte açmayi ve ögrenci sayisini artirmayi bir basari olarak görmüyoruz. Biz üniversitemizi akademik ve bilimsel göstergeler açisindan büyütmeyi hedefliyoruz."

Önceliklerinin Tip Fakültesi hastane binasinin yapimi ve egitim kalitesinin artirilmasi olacagini anlatan Coskun,"Bir hastaneye sahip olmasi için çalisacagiz. Giresun'un bu konuda bizden çok büyük beklentilerinin oldugunun da farkindayiz. Tip Fakültesi, üniversitemizin sehre bakan yüzü olacaktir" dedi.

Coskun, üniversitenin fiziki mekan problemlerini acil kamulastirmalar yaparak çözmeyi hedeflediklerine isaret ederek "Bu bizim öncelikli ikinci isimiz olacak. Kamulastirip daha cazip, albenisi olan bir üniversite haline gelmek hedefimiz." diye konustu.

Giresun Üniversitesinin bilimsel ve akademik üretimlerle ön plana çikacagini, bunu saglamak için çabalayacaklarini vurgulayan Coskun, sunlari kaydetti:

"Giresun Üniversitesini bundan sonra çok fazla medyatik hale getirmek gibi düsüncemiz yok ama yaptigimiz isleri de kamuoyuyla paylasacagiz. Üniversitemizin kurumsal, bilimsel ve akademik üretimleriyle gündeme gelmesini saglayamaya çalisacagiz. Magazinsel, aldigimiz ödüllerle öne çikmayi düsünmüyoruz. Yaptigimiz islerle öne çikacagiz"dedi.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Coskun’un Giresun basini ile ilk yemekli toplantisinda kendisine Genel Sekreter Songül Saka, Rektör Yardimcisi Prof.Dr. Mustafa Cin, Rektör Danismanlari Doç. Dr. Nazim Elmas, Doç. Dr.  Mustafa Serkan SOYLU, Yrd.Doç.Dr.Abdullah ÇELIK ve Yard. Doç. Dr. Oktay Karaman, Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özdemir ve Sube Müdürü ve Basin Koordinatörü Seyfi Göktekin de katildilar.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 466 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss