Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Maçlarımıza Giresunlu Hakem İstemiyoruz
09 Mart 2016, 23:52

Maçlarımıza Giresunlu Hakem İstemiyoruz

Dereli ÇPL kadın futbol kulübü sonunda isyan etti

Maçlarimiza Giresunlu Hakem Istemiyoruz

Yeter Artik Maçlarimiza Giresunlu Hakem Istemiyoruz

Yesil çotanak Dereli ÇPL kadin futbol kulübü Yöneticisi ve Antrenörü Yildiray Biçak Samsun maçi sonrasi yaptigi basin açiklamasinda sunlari söyledi.

Yesil Çotanak Dereli ÇPL Spor olarak bu yil 3.lik kadinlar liginde mücadele ediyoruz. Ancak sahamizda oynadigimiz her maçta Giresunlu hakemler tarafindan tam anlamiyla katlediliyoruz. Sivas'ta, Samsun Ayvacik ta, Ankarada oynadigimiz maçlarda hakemlerin yönetimine hayran kaldik ve kendilerini tebrik ettik. Ancak kendi sahamizda karsilastigimiz yönetimler tam anlamiyla felaket. Önce bizim hakemlerimiz acemi ve yeteneksiz mi diye düsünüyorduk; ama son maçlarda öyle kararlar verdiler ki net sekilde söyleyebilirim ki art niyetliler.  Bugün oynadigimiz Samsun Spor Lisesi maçinda sari kart gören oyuncu hakemin gözüne baka baka ve konusa konusa alkisladi hakemi ve hakemimiz öylece bakti. Oyuncumuzun kötü vurdugu top yerden sekti ve eline çarpti sonuç aleyhimize penalti. Oyuncumuz ceza alani içinde topa vurma aninda rakibi tarafindan yukaridan tutularak ve alttan kayarak müdahaleye maruz kaldi, oyuncumuz sakatlandi, tabiki devam. Itirazlarimiz karsisinda orta hakemin bize cevabi " Onlar misafir." Sari karti olan oyuncu arkadan sert bir müdahale ile oyuncumuzu sakatladi, karar devam. Kafaya gelen tekmeler, arkadan basmalar, yüklenme, asiri jarz hepsi devam. Oyuncuma küfrediliyor, yan hakemin oyuncum cevabi " sana degil topa küfür etti." yine herhangi bir ceza uygulamasi yok.

Ayni filmi iki hafta önce Ankara maçinda gördük, resmen sahamizda dayak yedik.

Soya maçi, Sivas maçi (10. dk da on kisi kaldik, çift sari kartla), kardelen maçi... Hangisini anlatalim? Emegimiz, alin terimiz, paramiz, zamanimiz Allah askina bunlarin hiç mi degeri yok?

Yeter artik.. Bundan böyle kendi sahamizdaki maçlara il disindan hakem istiyoruz. Hafta içi bu konuda basvuruda bulunacagim. Sonuç alabilir miyim bilmiyorum. Ama bu duruma sessiz kalmayacagiz. Hamdi Köse hocamizla yaptigimiz görüsmelerde de sonuç alamadik. Yapacak bir seyimiz kalmadi.

Talimatla mi geliyorlar, Dereli ye karsi bir tavir mi? Bizi buralarda mi görmek istemiyorlar anlam veremiyoruz. Yok, bizi gariban, ezik bir ekip olarak görerek yapiyorlarsa bilsinler ki bu isin sonu iyi degil dedi.

burasigiresun@hotmail.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 534 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss