Dogankent Yolu Ulasima Kapandi
Tirebolu - Gümüshane Karayolu’nda meydana gelen heyelan nedeniyle yol tamamiyla ulasima kapandi.
Alinan bilgilere göre Tirebolu-Gümüshane karayolunun 10 uncu kilometresinde Tirebolu-Dogankent arasinda Karaahmetli Köyü Örenkaya mevkiinde meydana gelen heyelan sonucunda iki seritli yol tamamen ulasima kapanirken, sabah saatlerinde meydana gelen heyelan sirasinda yolun bos olmasi büyük bir faciayi önledi.
Karayollari 104. Sube Sefligi tarafindan yolun ulasima açilmasi için çalismalar devam ederken, Tirebolu-Dogankent arasinda ulasim Harsit Çayi’nin karsi kiyisindan, eski karayollari güzergahi olan Körliman-Arslancik arasindan tek seritli olarak saglanmaktadir.
Heyelanin büyüklügü nedeniyle ulasim çalismalarinda meydana gelecek aksamalar nedeniyle bu güzergahi kullanacak sürücülerin Dogankent-Tirebolu istikametine giderken Arslancik HES Köprüsünden karsiya geçmeleri, Tirebolu-Dogankent istikametine giderken de Tirebolu Körliman Köprüsünün Tirebolu tarafindan eski servis yolunu kullanmalari gerekmektedir.

dogankentgazetesi.com
Bu haber 797 defa okunmuştur.