GIRESUN FEDERASYONU GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI
Giresun Federasyonu Genel Baskan Yardimcilari Belirlendi.
29 Kasim 2015 tarihinde yapilan 3.Olagan Kongre ile yeni yönetimini belirleyen Giresun Federasyonu'nda Genel Baskan Yardimcisi olarak görev yapacak isimler belli oldu.
Hasan Turan döneminde görev yapan bir çok ismin tekrar görev almasinin yani sira yürütme kurulunda yeni ve genç isimlerin yer almasi da takdirle karsilandi.
Mehmet Kugu baskanliginda çalismalarina baslayan Giresun Sivil Toplum Kuruluslari Federasyonu yeni icraatlarini açiklamaya hazirlaniyor.
Bir basin açiklamasi yapan Giresun Federasyonu Genel Baskani Mehmet Kugu,yeni yürütme kurulunu belirlediklerini ve çalismalara zaman kaybetmeden basladiklarini ifade etti.
Bir çok yeni projenin yakinda basinla paylasilacagini da açiklayan Kugu,çok degerli bir yönetim kuruluna sahip olduklarini,yeni yürütme kurulunun da alanlarinda uzman kisilerden olusturuldugunu söyledi.
Giresun sevdalisi bir ekiple,toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayisla çalismalarini sürdüreceklerini ifade eden Mehmet Kugu,müjde niteliginde bir çok haberin yakinda basinla paylasilacagini belirtti.

Haber: Timur Tahmaz
Bu haber 666 defa okunmuştur.