KARABIÇAK BASKAN YARDIMCISI OLDU
Giresun Belediye Baskan Yardimciligina yeni atama yapildi.
Giresun Belediye Baskani Kerim Aksu’nun onayi ile atamasi yapilan Sedat Karabiçak görevine basladi.
Giresun Belediyesi ek hizmet binasinda göreve baslayan Baskan Yardimcisi Sedat Karabiçak’a Ruhsat Denetim, Itfaiye, Hal ve Otobüs Isletme Müdürlükleri ile Sivil Savunma Uzmanligi baglandi.
Baskan Yardimcisi Sedat Karabiçak 1971 yilinda Giresun Merkez’de dogdu. Gazipasa Ilkokulu , Merkez Orta Okulu’nu tamamladiktan sonra , Giresun Lisesi’nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Insaat Mühendisligi Bölümünü kazandi ve 1994’de mezun oldu. Toplu Konut Idaresi Ankara Eryaman projesinde 2 yil çalistiktan sonra 1995 yilinin basinda askere gitmek üzere TOKI’den ayrildi. Van’in Özalp ilçesinde jandarma astegmen olarak görev yapti. 1996 yilinda askerligini tamamladi.
2000 yilinda Giresun Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’nde mühendis olarak göreve basladi. Su Kanal, Fen Isleri Müdürlügü görevlerinde bulundu. 5 yil Belediye Baskan Yardimciligi görevini yürüttü. Plan Proje Müdürlügü’nde mühendis olarak çalisti. 8 Ocak 2016 tarihinde ikinci defa Giresun Belediyesi Baskan Yardimcisi olarak atandi.
Sedat Karabiçak evli ve iki kiz babasidir.

Haber : Giresun Belediyesi
Bu haber 467 defa okunmuştur.