|
Karakter boyutu :
30 Aralyk 2015, 01:56
Başkan şaşırtmaya devam ediyorBulancak Belediye Başkanından şaşırtan tavırlar
Baskan sasirtmaya devam ediyor Bulancak Belediye Baskanindan sasirtan tavirlar
Bulancak Belediye Baskani Recep Yakar’in,Bulancak’ta görevli bir Jandarma Astsubaya sarfettigi agza alinmayacak sözler içeren videosu sosyal medyayi salladi. Bir Belediye Baskanina Yakismayan Tavirlar Izleyenleri hayretler içinde birakan video görüntüleri,”Bu kadar da olmaz”dedirtti ve hemen herkesin ortak fikri,Astsubaya haksizlik yapildigi noktasinda toplandi. Videoyu izleyenlerin yogun tepkisine hedef olan Bulancak Belediye Baskani Recep Yakar,29.12.2015 Sali günü,Bulancak iskelesine dev bir Türk bayragi asarak görenleri sasirtmaya devam ediyor.
Karadenizin En Yüksek ve En Büyük Türk Bayragi Aralik ayi itibari ile yapimina basladigimiz Bulancak Iskelesi Dev Türk Bayragini bugün halkimizin elinde hak ettigi yere yükselttik. Karadeniz sahilinin en yüksek ve en büyük bayragi olma özelligini tasiyan Bulancak Iskelesi Dev Türk Bayragimiz halkimizin yogun teveccühü ile kiyamete kadar dalgalanmak üzere hak ettigi yere, asildi.
Bulancak Belediye Baskani Recep Yakar su açiklamayi yapti; 12 Aralik'ta çalismalarini baslattigimiz Iskele bayrak projemizin sonuna geliyoruz... Yaklasik bir aydir süren çalismalarimiz sonucunda 20 metre uzunlugunda ve 40 metrekare alani olan sanli Türk bayragimiz, hilal aparati ve mermer üzeri yazilariyla Karadeniz sahilinin en uzun bayragi özelligini tasiyacaktir. Bizim bayrak sevdamiz tartismaya bile açilamaz. Yolumuz hak ve sevdamiz bu millettir bizim... Dalgalan sen de safaklar gibi ey sanli hilâl; Olsun artik dökülen kanlarimin hepsi helâl. Ebediyen sana yok,irkima yok izmihlâl: Hakkidir,hür yasamis,bayragimin hürriyet; Hakkidir,Hakk'a tapan,milletimin istiklâl!
Türkiye'nin Karadeniz sahilinde olan en uzun bayragini Bulancak Iskelemize diktik. Rabbim, bayragimiza ve vatanimiza göz dikenlere firsat vermesin. Istiklal Marsi Sairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygi,dua ve minnetle aniyoruz.
Bulancak Belediye Baskani Recep Yakar,Astsubayla aralarinda geçen tartismalarla ilgili olarak su açiklamayi yapti; Iste Karayollari tasimaciligi ile ilgili yönetmelik! Belediyemizin resmi aracinin önünü keserek saatlerce alikoyan ve her türlü tahriki yaparak rizam olmadan video çekimi yapip bunu sizdirarak bizi vatan haini ilan edenlerin yalani ortaya çikmistir. Yönetmelikte resmi araçlar muaf oldugu açik yazdigi halde bizi Türkiye kamuoyuna asker düsmani, vatan haini diye lanse ederek agza alinmayacak hakaretlere, saldirilara ve tehditlere maruz birakanlari Yüce Allaha havale ediyorum. Hem kanun önünde hemde hak önünde hakkimizi sonuna kadar arayacagiz. Ne diyor Sayin Cumhurbaskanimiz "Bu Sarki Burada bitmez!" Önemli Duyuru,Saygideger Vatandaslarim!.. Günlerdir haberim MÜSAADEM ALINMADAN çekilmis bir video kanunsuz bir sekilde internete, yerel ve ulusal basina servis edilmis ve bunun üzerine agir bir saldiri ve iftira kampanyasi baslatilmistir. Bu oyunlarin aynisi mazlumlarin umudu zalimlerin korkulu rüyasi Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan üzerinde de oynanmisti ve oynanmaya devam ediyor. Oynanan bu büyük oyunla ve iftira kampanyasi ile ilgili ilgili genis bir basin açiklamasi yapilacaktir. Bizi seven ve bizimle dertlenenler sunu iyi bilsin ki, biz onlarin yüzünü kizartacak bir sey yapmadik, yapmayiz. Bu videoyu benim rizam ve iznim olmadan kanunsuz bir sekilde çekip kanunsuz bir sekilde internet ortaminda yayinlayanlarla ilgili suç duyurumuzu yaptik. Sabirla olaylara yaklasmanizi diliyor saygilar sunuyorum... "Oyun bozanlarin en büyügü Hz. Allahtir!" Recep Yakar Bulancak Belediye Baskani
Iste sok eden görüntüler; https://www.youtube.com/watch?v=hDQ35DDxZOE Haberi Ekleyen: Görman Hesler Bu haber 1222 defa okunmuştur.
|
YAZARLAR
VİDEO GALERİ
GÖRELE ' DE HAVA DURUMUARŞİVLEN HABERLERArama |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||