Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Askerden örnek davranış
17 Kasym 2015, 01:17

Askerden örnek davranış

Espiye'li vatandaş parasını bulan askere defalarca teşekkür etti

Askerden örnek davranis

Giresun,Espiye Ilçe Jandarma Komutanligi'nda vatani görevini yapan Jandarma Er Yasin Kiliç, yolda buldugu bin lirayi sahibine teslim etti.

Parasini kaybeden vatandas ise sevinçten havalara uçtu.

Bin 250 TL maas aldigini, o gün borçlarini ödeyecegini fakat bin lirasini kaybedince çok üzüldügünü üzgün üzgün evine geri dönerken duydugu belediye anonsu ile sevince bogulan vatandas askere defalarca tesekkür etti.

Dereli ilçesindeki Hidroelektrik Santrali'nde (HES) bin 250 TL maasla çalisan Engiz Önal, maasini aldiktan sonra Espiye ilçesine geldi. Ilçede bir ayakkabi dükkanina geldiginde cebindeki bin 400 TL paranin bin lirasinin kayip oldugunu fark eden Önal, geçtigi tüm yollari tek tek dolasti. Parayi bulamayan Önal, evine dönerken belediyeden duydugu anons üzerine Jandarma Karakolu'na gitti. Jandarma Er Yasin Kiliç, yolda buldugu bin lirayi Önal'a teslim etti.

Bin 250 TL maasla çalistigini ve maasini daha yeni aldigini söyleyen Engiz Önal, “Parayi kaybettigimin farkina vardigimda çok üzülmüstüm. Geçtigim, gezdigim yerleri çok aradim, paraya da ihtiyacim vardi. Aradigim yerlerde bulamayinca eve geri dönüyordum ama belediyeden kayip anonsu duyunca karakola gelerek parami aldim. Allah bu kardesimizden razi olsun. Ödemelerimin oldugu bir günde parami kaybettim, bu kardesimizin parayi bularak sahibini aramasi çok güzel bir sey. Rabbim ondan ve komutanlarimizdan razi olsun" dedi.

Yeni Safak

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 552 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu

Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu

Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp

Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp

Fındık Yevmiyesi Belli Oldu!

Fındık Yevmiyesi Belli Oldu! Fındık İşçilerinin Günlük Yevmiyeleri Netleşti

Üreticiler meydana indi

Üreticiler meydana indi Taban fiyat 400 lira olmalıdır

Alacak tartışması can aldı

Alacak tartışması can aldı Enes Eren Hayatını Kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss