Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Giresun'u dalgalar yuttu!
25 Eylül 2014, 20:30

Giresun'u dalgalar yuttu!

Karadeniz Sahil Yolu Ordu ve Trabzon istikametlerine her iki yöne yaklaşık 1,5 saat süreyle trafik ekiplerinin koordinesinde yol trafiğe kapatılmıştır

Giresun’u dalgalar yuttu!

24.09.2014 günü saat 08.30 siralarinda olumsuz hava sartlari nedeniyle deniz suyu seviyesinin yükselmesi ile birlikte dalgalar özellikle Emniyet Müdürlügü önünden Liman kavsagina kadar olan kisimda Karadeniz Sahil yolu ve sehir içi toplayici yolda su baskinina neden olmustur.

Yogun su kitlesi nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu Ordu ve Trabzon istikametlerine her iki yöne yaklasik 1,5 saat süreyle trafik ekiplerinin koordinesinde yol trafige kapatilmistir.

Karayollari, Il Özel Idaresi, Emniyet Müdürlügümüz ve Belediye ekiplerinin çalismalari neticesi Karadeniz Sahil yolu her iki yöne kontrollü olarak trafige açilmistir.

Yasanan deniz taskini sonucu yapilan hasar tespit çalismasinda Polis Merkezi Amirligimize 7 adet araç sürücüsü araçlarinin hasar görmesi nedeni ile müracaatta bulunmus, ekiplerimizin yapmis oldugu çalismalarda  11 aracin daha hasar gördügü fakat araç sahiplerinin kasko sirketleri ile görüserek araçlarini fotograflayarak çekici marifeti ile çektirdikleri tespit edilmistir. Ayrica vatandaslarimiza ait 3 Daire, 3 Depo,4 isyeri ve 3 Kazan dairesi ile belirtilen mevkide bulunan agaçlar demir korkuluklar, kaldirim taslari ve banketlerde de büyük çapli hasar meydana gelmistir.

Bahse konu olay ile ilgili hastaneler ve saglik kuruluslari ile kurulan iletisim sonucunda herhangi bir can kaybi ve yaralanma olmadigi anlasilmistir.

Giresun Valiligi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 648 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu

Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu Görele’de sel felaketi: Anne kayıp, iki kızı ölü bulundu

Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp

Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp Samsun'da tekne faciası: 2 kişi öldü, 1 kişi kayıp

Fındık Yevmiyesi Belli Oldu!

Fındık Yevmiyesi Belli Oldu! Fındık İşçilerinin Günlük Yevmiyeleri Netleşti

Üreticiler meydana indi

Üreticiler meydana indi Taban fiyat 400 lira olmalıdır

Alacak tartışması can aldı

Alacak tartışması can aldı Enes Eren Hayatını Kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss