Giresun'da dev dalgalar sahil yolunu yuttu
Giresun'da dev dalgalar,Karadeniz sahil yolu'nu yuttu.

Giresun'da siddetli firtinayla yükselen dalgalarin Karadeniz Sahil Yolu'na tasmasi nedeniyle 18 aracin hasar gördügü,bazi ev ve is yerlerinde ise zarar meydana geldigi belirlendi.
DALGALARIN BOYU 6 METREYE ULASTI
Firtina nedeniyle yaklasik 6 metreye ulasan dalgalar, Giresun Emniyet Müdürlügüönündeki bölgeden sahil yoluna vurmaya basladi.
Dalgalarin olusturdugu su birikintileri nedeniyle ulasim yapilamayinca Karadeniz Sahil Yolu, Bulancak ilçesinde Trabzon yönüne, Kesap ilçesinde de Giresun yönüne kapatildi.
Kent merkezinde ulasim sehir içinden yapilirken Karayollari ekipleri Osmanaga Meydani mevkisinde biriken suyu temizlemek için çalismalarini sürdürüyor.
Çalismalara polis ekipleri de panzerlerle destek veriyor. Su birikintisinde kalan bazi araçlar ise sürücüleri tarafindan kurtarilmaya çalisildi.
Öte yandan sahil kenarinda bulunan Cumhuriyet Parki'nda ise dalga nedeniyle hasar olustu.

www.haberler.com.tr
Bu haber 702 defa okunmuştur.