Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Damat ölüm saçtı
12 A?ustos 2014, 12:37

Damat ölüm saçtı

Polis kapıya çıkardı damat ölüm saçtı

Damat ölüm saçti

Polis kapiya çikardi damat ölüm saçti.

TRABZON’UN Arsin Ilçesi Yali Mahallesi’nde yasayan Safiye (62) ve Arslan Coskun (63) adli kari koca sabaha karsi 04.00 siralarinda telefonda ‘Sizi öldürmeye geliyorum’ diye tehdit eden damatlarini polisi ihbar ederek, yardim istedi. Ev adresini bilmeyen polis, ekibin yola çiktigini belirterek, çiftin evlerinin önüne çikmasini istedi. Kapida polisi bekleyen kari koca karsilarinda damatlari Enes K.’yi gördü. Çilgin damat, kayinpeder ve kayinvalideye kursun yagdirdi.

Kadin Öldü, Kocasi Yasiyor

KURSUN seslerinin hemen ardindan olay yerine ulasin polis kari kocayi kanlar içerisinde buldu. Safiye Arslan evinin önünde hayatini kaybederken, esi için olay yerine ambulans çagirildi. Arslan Coskun kaldirildigi KTÜ Tip Fakültesi Farabi Hastanesi’ne tedavi altina alindi. Soför olan Enes K. ise olayin ardindan kayiplara karisti. Polis kaçan damadi ararken damadin esinin 4 aylik hamile oldugu ögrenildi. Ilçe müdürü ise isi oldugu gerekçesiyle telefonlara çikmadi.

TRABZON’DA yasli kari-koca kendilerini telefonla arayarak ‘Sizi öldürmeye geliyorum' diye tehdit eden damatlarini polisi ihbar ederek, yardim istedi. Iddiaya göre findikligin içinde bulunan evi gecenin karanliginda bulamayacagini belirten polis, çiften evlerinin önüne çikmasini istedi.  O sirada evin önüne gelen damat, polisi bekleyen kayinpeder ve kayinvalideye kursun yagdirdi.

SIZI ÖLDÜRMEYE GELIYORUM

Trabzon'un Arsin Ilçesi Yali Mahallesi’nde akillara durgunluk veren bir olay yasandi. Bir süredir esinden ayri yasayan Enes K., Hazal adli çocugunu görmek istedi. Önceki gece saat 04.00 siralarinda kayinpederi Arslan Coskun'u telefonla arayarak çocugunu kendisine neden göstermedigini sordu. Ardindan ‘sizi öldürmeye geliyorum' diyerek telefonu kapadi. Damadin tehdidi üzerine Arslan Coskun, polisi arayarak yardim istedi.

YOLUN KENARINA ÇIKIN

Iddialara göre, telefon basindaki polis, ‘Ekip yola çikti. Gecenin karanliginda findiklik içerisindeki evi bulmakta zorlaniriz Adresi tam bilmiyoruz. Evin basindan geçen sokaga çikin ekibi karsilayin' dedi. Bunun üzerine kari koca evden çikarak polisi beklemeyle basladi. Bu sirada görgü taniklarinin ifadesine göre alkollü oldugu belirtilen damat Enes K., bir otomobille olay yerine gelerek, silahini çekti. Çilgin damat, kayinpederi ve kayinvalideyi kursun yagmuruna tuttu.

ÖLDÜRDÜ VE KAÇTI

Damadin silahindan çikan kursunlar kari kocayi isabet etti. Kayinvalide Safiye Coskun (62) olay yerinde hayatini kaybederken, kayinpeder Arslan Coskun (63) ise yaralandi. Yarali Arslan Coskun KTÜ Tip Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldirilarak, tedavi altina alindigi ögrenildi. Dolmus soförü olan Enes K. ise olayin ardindan kayiplara karisti.  Polis kaçan damadi ararken damadin esinin 4 aylik hamile oldugu ögrenildi. Bu arada polisin kari koca çiftin evden çikarip çikarmadigini dogrulugunu ögrenmek için aradigimiz Ilçe Emniyet Müdür Hakan Sinasi Yildiz ise isi oldugu gerekçesiyle görüsmeyi kabul etmedi.

günebakis

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 962 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss