Görelespor Artik Sampiyon
Görelespor lider ASP Spor ile yaptigi maçta 1-1 berabere kalarak bir hafta önceden liderligini ilan etmis oldu.
Giresun Organize Sanayi stadinda 6 nisan 2014 pazar günü saat 13.00'de yapilan karsilasmada lider ASP Spor - Görelespor 1 - 1 berabere kaldilar.
Görelespor bu sonuçla sampiyonlugunu garantilemis oldu.
Görelespor gelecek hafta Eynesilspor ile karsilasacak.
2012-2013 futbol sezonunda Giresun süper amatör ligini namaglup sampiyon olarak bitiren Görelespor,2013-2014 sezonunda da bitime bir hafta kala sampiyonlugunu ilan etti.
Böylelikle Yesil-beyazlilar,süper amatörde üst üste 2'nci sampiyonlugunu yasamis oldu.
Sampiyon Görelespor, bu sonuçla puanini 58'e çikardi. Yesil-beyazli sampiyonlar, 21 haftalik maratonda rakip aglara 68 gol atarken, kalesinde ise sadece 10 gol gördü.
Yesil-beyazli ekibimiz ligde son maçini gelecek hafta kendi saha ve seyircisi önünde Eynesil Belediyespor ile oynayacak.
Görele 13 Subat Ilçe Stadi'nda oynanacak olan karsilasma saat 12:00'da baslayacak.
Oyuncusundan teknik adamina kadar sampiyon Görelesporumuzu tebrik eder,basarilarinin devamini dileriz.

Haber - Foto : Ali Dursun www.gorelesol.com
Bu haber 842 defa okunmuştur.