Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP Çanakçı'da İddialı
25 Mart 2014, 04:34

MHP Çanakçı'da İddialı

Şenel,her siyasi partinin oyunu almaya talip.

MHP, ÇANAKÇI’DA YINE IDDIALI


Çanakçi’da iki dönem belediye baskanligi yapan Sebahattin Senel, her siyasi partinin oyunu almaya talip.



MHP’li Çanakçi Belediye Baskani Sebahattin Senel, 30 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlere yine iddiali hazirlaniyor.

MHP olarak yerel seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde girerek, yeniden Çanakçi Belediyesi’ni kazanmak istediklerini ifade eden Baskan Sebahattin Senel, halk olarak adeta kenetlendiklerini söyledi.

Çanakçi’da siyasi partilerin degil, adaylarin yaristigini ifade eden Baskan Senel, biz bu ilçede dogduk, bu ilçede büyüdük, bu ilçede yasiyoruz.Bizi halkimizin tercih etmesinin en büyük nedeni, iyi ve kötü günde de halkimizin yaninda olduk. Biz seçimi kazansak ta kaybetsekte bu ilçede yasamaya devam edecegiz.Halkimizda bunu çok iyi biliyor.Biz önce komsuluk, insanlik sonra hizmet dedik. Siyasi ayrimciligi ise hiç düsünmedik. Bu yüzden diyoruz ki “partiniz ne olursa olsun,adayiniz Sebahattin Senel olsun” “dedi.


Çanakçi'da Senel Rüzgari Devam Ediyor...



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun’un Çanakçi Ilçe Belediye Baskani ve Baskan Adayi Sebahattin Senel, yaklasan yerel seçim çalismalari kapsaminda Çanakçi Ilçe Merkezinde bulunan esnafi ziyaret etti.


Isyerlerini ziyaret ederek, esnaflarla sohbet eden Senel, hem vatandaslarin hem de esnaflarin sorunlarini ve önerilerini dinledi. Çanakçi için hazirladiklari projeleri anlatan Sebahattin Senel, “Biz Çanakçi için en acil ve gerekli olan eksikleri tespit ederek, bu eksikleri giderecek projeler hazirladik. Vatandaslarimizin önerileri ve isteklerini her zaman dikkate alarak degerlendirmeler yaptik. Çanakçimizin gelismesinde ve kalkinmasinda hiç süphe yok ki esnafimizin büyük katkisi ve emegi var. Bu yüzden her zaman esnafimizin fikirlerine basvurarak yapacagimiz çalismalar ve hizmetlerin saglamasini yapiyoruz” dedi.


Senel, “Esnaf kardeslerimizi seçim çalismalarimiz esnasinda degil seçimden öncede ziyaret ediyorduk. Gözlemlerimizden de anladigimiz kadariyla esnaflarimiz ciddi sikintilar içinde. Bu bakimdan yerel yönetimlerin yapabilecegi seyler vardir. Yapamayacagi seyler vardir. Genel sikintilarin giderilmesi gerekiyor ki esnaf kardeslerimizin isleri ve ticaretleri daha iyi olsun. Daha iyi isler yapsinlar ki daha huzurlu, daha mutlu ve birliktelik olan bir Çanakçi ’da hep birlikte yasayalim. Ben Allahtan bütün esnaflarimizin kazançlarinin bol olmasini dilerken hayirli günler diliyorum” diye konustu.



Haber : Ahmet Bilge sisdagi gazetesi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1567 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Mırıldak kafa karıştırıyor

Mırıldak kafa karıştırıyor Mırıldak Osman Usta tacizci Hasbi Dede'yi aklamak için çırpınıyor

Hasbi Dede İhraç edildi

Hasbi Dede İhraç edildi Tacizden yargılanan Hasbi Dede CHP’den ihraç edildi

Frene basmamışlar

Frene basmamışlar Frene basmamışlar

Tuana Cenazesi Çarşamba günü uğurlanacak

Tuana Cenazesi Çarşamba günü uğurlanacak Tuana Cenazesi Çarşamba günü uğurlanacak

Hayata Tutunamadı

Hayata Tutunamadı Tuana Torun hayatını kaybetti

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss