10 Yildir Elinizi Tutan Mi Vardi?
Görele AKP Baskan adayi ilan edilen Erener;"Görele'yi marka bir sehir yapacagiz"dedi
Iddiali açiklamalarda bulunan Erener,"Görele’nin marka bir kent olmasi için mücadele edecegiz.Belediye baskanligini kazandigimizda yeni bir Enerji ile ilçemizi marka bir sehir yapacagiz.Sizlerin destegi ve duasiyla durmak yok yola devam” dedi.
Yeni birçok projeyi gerçege dönüstürecegini belirten Erener,sözlerini söyle sürdürdü:
"Hayal edilen,hatta birçogu hayal bile edilemeyen hizmetleri Görele ilçemize kazandiracagiz.Sizlerin destekleriyle birçok projeyi sehrimize kazandiracagiz” diye konustu.
10 Yildir AKP iktidarica yönetilen Görele'de elinizi tutan mi vardi?
Bir kasaba görüntüsüne dönüstürülen Görele kimin eseridir?
Erener,Tebrikleri Kabul Etti...

AK Parti'den Giresun’un Görele Ilçesinde Belediye Baskanligina aday gösterilen AK Parti Ilçe Baskani Tolga Erener, ilçe seçim bürosu önünde tebrikleri kabul etti.
Sokakta karsilastigi çok sayida vatandas, Erener’in aday gösterilmesi nedeniyle kutladi. Kutlamada Görele CHP belediye baskan adayi Fikri Bilge, AK Parti seçim bürosuna gelerek AK Parti Belediye Baskan adayi Tolga Erener’e basarilar dileyen Bilge, kendilerinin asla bir karalama kampanyasi içerisinde olmayacaklarini AK Parti adayi Erener’e basarilar dilerken, “Umarim bu seçim örnek bir seçim olur” dedi.
Aday adayligi sonunda, özellikle partimizin yetkili organlari ve vatandasimizin büyük destegi ve teveccühü, tüm hemsehrilerimizin dualariyla aday gösterildigini belirten Erener, ” 30 Mart 2014 yerel seçimlerde AK Parti olarak Aday adayligi sonunda, özellikle partimizin yetkili organlari ve vatandasimizin büyük destegi, teveccühü ve tüm hemsehrilerimizin dualariyla Görele Belediye Baskan adayi gösterildim. Insallah Görele’mize ve partimize hayirli ugurlu olur. Bizim buradaki en önemli amacimiz Görele’yi hizmetlere ulastirabilmektir. Bunun içinde var olan gücümüzle çalisacagiz. Bizim amacimiz 30 Mart 2014 tarihinde yapilacak olan seçimi kazanabilmektir. Bunun içinde kendimize güveniyoruz örgüt olarak ta buna haziriz. Bütün köy ve mahalle temsilcilerimiz bu seçin için ayaktadir. Bu günden itibaren çok siki bir çalismayla seçimleri en güzel seviyede bitirmeye çalisacagiz. Malum Türkiye’de yasanan uluslararasi baskilara ragmen partimize sahip çikmak zorundayiz ve partimizin daha da güçlenerek, bu seçimden önceki seçimlere göre çok daha fazla oy alarak bu isi basaracagimiza inaniyorum. Bütün herkesi ve her partiyi kucakliyoruz. Hiç kimseye bir kirginligimizin olmadigi ve 10 yildan beri bu partide belediye baskanligi yapmis olan bir agabeyimiz ve bizim siyasi büyügümüz olan Ertugrul Melikoglu’na bu zamana kadar yapmis oldugu hizmetlerden dolayi kendisine çok tesekkür ediyorum. Allah onunda yolunu açik etsin. Biz onun biraktigi yerden durmak yok yolumuza devam edecegiz diye konustu.
Tüyü bitmemis yetimin hakkini yiyen AKP Partinizin yolsuzluklarini nerenize koyacagiz Erener?

Haber - Foto : Bekir ÖZTÜRK
Bu haber 865 defa okunmuştur.