Aç Kalan Domuzlar Sahile Indi
Yaklasik bir ay önce siddetli kar yagisinin ardindan yiyecek bulmakta zorlanan domuzlar mahalle ve köylerimizde sürüler halinde dolasiyor.
Yükseklerde hala kar olmasi domuzlarin sahile kadar inmesine neden oluyor.
Eynesil ilçemiz Köseli mahallesi Karadeniz otoyol sahilinde görünen domuzlar,sürüler halinde yine Aralik köyü sapaginda da görüldü.
Köseli mahalleli ve Aralik köylü bir çok vatandasimiz;"Domuzlar bizleri tedirgin ediyor.Aksamlari yaya olarak komsulara giderken bile tedirgin oluyoruz. Yetkililerin domuzlara karsi biran önce önlem almalari gerekir"dediler.
Eynesil Haber mikrafonlarina açiklama yapan bir çok taksi söförü'de," bizlerde domuzlari sürekli mahalle ve köylerde tek veya sürüler halinde görüyoruz.Bazen aracimiza o kadar çok yaklasiyorlar ki,aracimiz hasar görecek diye tedirgin oluyoruz"
Karadeniz ve çevre ilçelerimizdede durum ilçemizden farkli degil.Kardenizde bu yil domuz saldirilarindan bir çok vatandasimiz öldü ve bir çoguda tedavi görüyor.En son Giresun ilimizin Yaglidere ilçesi Kizilelma Köyü'nde findik bahçesinden çalisirken domuz saldirisina ugrayan bir kadin hayatini kaybetmisti.
www.eynesilhaber.com
Bu haber 738 defa okunmuştur.