Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Talihsiz gelin gözyaşlarıyla uğurlandı
12 Mayys 2015, 20:47

Talihsiz gelin gözyaşlarıyla uğurlandı

Ağır yaralı olduğu halde eşini uğurlamaya geldi.

Talihsiz gelin gözyaslariyla ugurlandi

Agir yarali oldugu halde esini ugurlamaya geldi.

Derekusçulu Köyünden,emekli komiser Necmi Aydin’in gelini,Semih Aydin'in esi Nurcan Aydin gözyaslari arasinda ugurlandi.

Semih Aydin’a ait özel araç,Mardin Kabala yolu Bahçebasi mevkiinde,10.05.2015 Pazar sabah 09.00 sularinda,hatali sollama yapan bir kamyonet ile kafa kafaya çarpistilar ve Semih Aydin’in esi Nurcan Aydin oracikta yasama veda etti,Semih Aydin ise agir yarali olarak kurtuldu ve hava ambulansiyla Istanbul’a getirilerek tedavi altina alinmisti.

Elim bir trafik kazasina kurban giden Nurcan Aydin naasi Istanbul’a getirildi ve bugün ikindi namazina müteakiben Ümraniye camiinde kilinan cenaze namazi sonrasinda defnedildi.

Trafik kazasindan agir yarali kurtulan Semih Aydin,son yolculugunda esini yalniz birakmadi.

Yanda beyaz örtülü olan Necmi Aydin oglu,agir yarali Semih Aydin,talihsiz esi Nurcan Aydin ile son yolculugunda helallesmek için sedyeyle asagi indirildi.

Bu görüntüler,cenazeye katilanlari üzüntüye bogdu.

Nurcan Aydin gelinimize Allahtan rahmet,basta acili esi Semih Aydin olmak üzere acili ailesine ve sevenlerine bassagligi ve sabirlar dileriz.

Foto : Ilhan Dursun

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 1835 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Taciz cezası İstinaf'ta onaylandı

Taciz cezası İstinaf'ta onaylandı Görele Belediye Meclisi, bu kez başkan vekili değil, belediye başkanı seçecek.

Görele'de Yeni Parti Kazandı

Görele'de Yeni Parti Kazandı Görele'de tarihi anlar yaşandı

Sürücüye 16 yıl 8 ay hapis

Sürücüye 16 yıl 8 ay hapis Adem Hasbaş, 16 yıl 8 ay hapse çarptırıldı.

Görele'de intihar

Görele'de intihar Çok üzücü bir gelişme

Görele'de salgın

Görele'de salgın Salgın şikayetiyle son 3 günde 700’den fazla kişinin hastanelere başvurdu

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss