Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görele Kızılay'da Yaman Güven Tazeledi
24 ?ubat 2013, 09:24

Görele Kızılay'da Yaman Güven Tazeledi

Kızılay Olağan Kongresi Yapıldı

Görele Kizilay'da Yaman Güven Tazeledi

Türkiye Kizilay Dernegi Giresun’un Görele Subesi Olagan Kongresini gerçeklestirdi.
 
Salih Sinirlioglu Caddesi üzerinde bulunan Dernek binasinda yapilan kongrede 38 oy kullanildi. Kongrede tek liste olarak yer alan Aydin Yaman, kullanilan oylarin tamamini alarak baskan seçildi. Kizilay Dernegi GöreleSubesi'nin 57 üyesinin bulundugunu hatirlatan Baskan Yaman, yeniden baskan seçilmenin mutlulugunu yasadigini ifade etti.

Görele Kizilay Dernegi Sube Baskani Aydin Yaman, “Uzun zamandir Kizilay derneginin baskanligini yapmaktayim. Büyük bir özveri ile bu günlere geldik. Her seye ragmen Görele’de Kizilay Dernegi olarak en iyi hizmeti vermeye çalisiyoruz. Türk Kizilay Dernegimizin yeni yönetim kurulu Görele’ye ve Türkiye’mize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Yaman,Türk Kizilay'inin yaninda olan ve destek veren herkese tesekkür etti.

Konusmanin ardindan Türk Kizilay Dernegi Görele Sube BaskaniAydin Yaman, yönetimde bulunan Hasan Kugu’nun ikinci baskan, Erdogan Arslan’in genel sekreter, Salih Irmak’in genel sekreter yardimcisi, Saduman Ege’nin muhasip, Yusuf Köntek’in veznedar, Bekir Öztürk, Nizamettin Yaman ve DervisYalçin’in yönetim kurulu üyesi, Nurettin Emanet’in sube denetim baskanligina Kadir Duman’in sube denetim üyeligine Ahmet Bilge’nin de Ankara delege üyesi olarak görev paylasimi yaptiklarini söyledi.
 
Görele soL olarak,Aydin Yaman ve ekibine basarilar dileriz.
 
 
BEKIR ÖZTÜRK /ÇAVUSLU HABER

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 1958 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Taciz cezası İstinaf'ta onaylandı

Taciz cezası İstinaf'ta onaylandı Görele Belediye Meclisi, bu kez başkan vekili değil, belediye başkanı seçecek.

Görele'de Yeni Parti Kazandı

Görele'de Yeni Parti Kazandı Görele'de tarihi anlar yaşandı

Sürücüye 16 yıl 8 ay hapis

Sürücüye 16 yıl 8 ay hapis Adem Hasbaş, 16 yıl 8 ay hapse çarptırıldı.

Görele'de intihar

Görele'de intihar Çok üzücü bir gelişme

Görele'de salgın

Görele'de salgın Salgın şikayetiyle son 3 günde 700’den fazla kişinin hastanelere başvurdu

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss