Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat |
Resimleri Göster
Karaahmetoğlu; Adayım, Dedi!
Açıklama: CHP Görele İlçe Başkanı Selahattin Karaahmetoğlu, milletvekili adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2011
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 03:25
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=2706
Karaahmetoglu "Adayim" Dedi!
CHP Görele Ilçe Baskani Selahattin Karaahmetoglu, milletvekili adayligi için Ilçe Baskanligi görevinden istifa etti.
Seçim tarihinin kesinlesmesi üzerine siyasi partiler, milletvekilleri adaylarini belirlemeye basladi.
Görele’de, CHP Ilçe Baskani Selahattin Karaahmetoglu, Haziran ayinda yapilmasi kesinlesen genel seçimlerin açiklanmasi üzerine, milletvekili aday adayi olmak için Ilçe Baskanligi görevinden istifa ettigini açikladi.
Görele’de Ilçe Baskanligi görevine geldigi günden bu yana partisinin basarisi her zaman dik durdugunu ve durmaya da devam edecegini kaydeden Selahattin Karaahmetoglu, Milletvekili seçilmesi durumunda da hizmet etmeye devam edecegini söyledi.
Karaahmetoglu, milletvekili seçilmedigi taktirde Görele’de teskilati ile birlikte iktidara yürümeye devam edecegini sözlerine ekledi.
ALI KAYA
Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat |
Resimleri Göster