Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Tatlı'dan FETÖ açıklaması


Açıklama: Tatlı'dan hakkında gündeme gelen fotoğrafla ilgili FETÖ açıklaması ;
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 27 Eylül 2016
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 04:10
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=23789


Tatli'dan FETÖ açiklamasi

AK Parti Eski Giresun Milletvekili Tatli'dan hakkinda gündeme gelen fotografla ilgili FETÖ açiklamasi ;

Tatli “Hain örgütle alakamiz yok anlimiz açik basimiz dik”

2012 de çekilen bir fotograf nedeniyle paralel suçlamalara maruz kalan Giresun Eski AK Parti Milletvekili Adem TATLI, sert konustu. Tatli “Bizim milletimize, devletimize kastetmis bu hain yapiyla asla bir bagimiz, iliskimiz olamaz. Biz paralel yapidan zengin olmus hainler gibi havuzlu villalarda degil kirada oturuyoruz. Çocuklarimiz, ailemiz, geçmisimiz her seyimiz incelensin. Bu hain yapiyla bagimiz çikarsa her türlü cezaya raziyiz” diyerek fotografin ortaya çikarilmasinin ve suçlamalarin kripto paralelci siyasetçileri kamufle etmek ve hedef sasirtmak için yapildigini söyledi.

Amerika menseli mail adresinden Türkiye’ye servis edilen haberlere konu olan bir fotografla ilgili açiklamada bulunan Giresun Eski Ak Parti Milletvekili Adem Tatli, suçlamalari sert bir dille reddetti. Fetö Terör örgütü lideri ile çekilen fotografin 5-6 sene önce mit krizi ve 17-25 Aralik öncesinde çekildigini ve Parti grup yönetimi olarak görevlendirildigini söyledi. Görüsmenin gizli kaçak sahsi bir görüsme veya bu hain terör grubuna destek babinda bir ziyaret olmadigini söyleyen Tatli, “Fetö Terör örgütü lideri olan Deccal ile ismimin anilmasi benim için kahir meselesidir” dedi.

Paralel Hain yapiyla hayatimin hiçbir evresinde iliskim olmadi

Tatli, Istanbul Milli talebe baskanligi Fazilet Partisi yönetim kurulu üyeligi, Ak Parti Ilçe Kurucu baskani oldugu dönemler, ögrencilik yillari dahi bu hain yapinin yurtlari, okullari ile en ufak bir baglantisinin olmadigini belirtti. Tatli, bunlara ait dernek, oda, sivil toplum örgütüne uzaktan yakindan baginin olmadigini vurgulayarak, “Ben kendim ögrencilik hayatimda bunlarin yurt ve okullariyla asla baglantim yoktur. Üç çocugumdan hiçbirinin bu hain yapiyla yurt, dershane, okul en ufak bir baglantisi yoktur. Milletvekili oldugumuz dönemde dershane tartismalarinin ortaya çiktigi bir ortamda partimiz tarafindan grup yönetimi olarak gönderildik. Gizli bir ziyaret ya da sahsi bir ziyaret degildir. Biz siyasetçiler önemli aktörlerin (Terörist basi Fetö ve yandaslari) neler düsündügünü, neler konustugunu bilmek durumundayiz. Gizli kapakli bir ziyaret olsa fotograf çektirmez poz vermeyiz.

 Hayatimin herhangi bir evresinde bu hain terör

Örgütüyle bir bagim bulunursa idama bile raziyim

Beni yakindan taniyan bilir ki bu hain yapidan oldum olasi haz etmemisimdir. Hayatimiz ortada dedigimiz gibi bu hain örgütle görevli olarak gittigimiz bu ziyaret haricinde bir bagimiz çikarsa ölüm cezasina da raziyiz. Bu kripto paralelcileri koruma operasyonudur. Hedefi saptirarak esas paralelci siyasetçileri koruma operasyonudur. Benim çocuklarim hain paralel örgütün dershanelerin de okullarinda okumadi. Ben bu hain paralel örgütün yurtlarinda kalmadim okullarinda okumadim. Bu hain örgütün hiçbir dernegine, odasina, sivil toplum örgütlerine kaydim yoktur.

Kimin çocuklari paralelin okulunda okuyor, kim paralelci dernekler kuruyor, kim paralelin haberlesme agi bylock kullaniyor onlari ortaya çikarsinlar.

Bizim milletimize kastetmis bu hain yapiyla asla bir bagimiz, iliskimiz olamaz. Biz paralel yapidan zengin olmus hainler gibi havuzlu villalarda degil kirada oturuyoruz. Çocuklarimiz, ailemiz, geçmisimiz her seyimiz incelensin. Bu hain yapiyla bagimiz çikarsa her türlü cezaya raziyiz. Bizim siyasi hayatimiz boyunca göreve getirdigimiz, referans oldugumuz hiçbir müdür, memur veya isçi paralel yapi operasyonlarindan içeri alinmamistir. Alnimiz açik basimiz dik. Mit krizi, 17-25 Aralik yargi darbesi ve Sayin Cumhurbaskanimizin tüm uyarilarina ragmen bu hain yapinin derneklerine üye olan, sivil toplum örgütlerine üye olan, okullarinda çocuklarini okutan, hain örgütün haberlesme agi olan Bylock kullanan kripto siyasetçileri neden yayinlamiyorlar? Bu hainlere daha yakin zamanda açik açik sahip çikan bakanlik yapmis siyasetçilerin fotograflari neden yayinlanmiyor? Cumhurbaskanimiza meydan okuyan açiklamalar yaparak Feto Deccalina sahip çikan AK Partinin önde gelen siyasetçilerinin bu hainle fotograf neden paylasilmiyor? Giresun ölçeginde bu haberi kimlerin yaydigini ve onlarin kurdugu paralelci dernekleri de biliyoruz. Çünkü oyun baska…

Biz Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile bu yola çiktik. Partimize milletimize, bayragimiza liderimize layik olabilmek için çabaladik, elimizden geleni yaptik ve yapmaya devam edecegiz. Bu hedef sasirtmak için Amerika’dan Türkiye’ye sizdirilan fotograf üzerinden atilan iftiralar, yapilan hakaret ve suçlamalarla ilgili yasal haklarimi kullanacagim. Cumhurbaskanimizin dedigi gibi “At izi, it izine karismistir”. Allah Liderimiz Recep Tayyip Erdogan’i, Devletimizi ve milletimizi korusun” dedi.

ADEM TATLI- AK PARTI GIRESUN ESKI MILLETVEKILI Tel:0 505 777 28 28

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster