Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Karadeniz'de PKK Alarmı Verildi


Açıklama: Hainler Karadeniz'de iyice azıttı.
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 30 A?ustos 2016
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 06:03
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=23635


KARADENIZ’DE PKK ALARMI VERILDI

Hainler Karadeniz’de iyice azitti.

Karadeniz Bölgesi’ni mesken tutan ve  son aylarda  eylem üzerine sayisiz eylem yapan hain ve alçak PKK’lilar yine sahneye çikti.

Ordu, Giresun, Gümüshane, Trabzon ve  Artvin kirsalinda eylemlerini yogunlastiran bölücü terör örgütü PKK’nin Karadeniz yapilanmasi tümden kudurdu.

Kendilerine, ’Karadeniz Açilim Grubu’ adini veren PKK’li terörist grubu Trabzon ile Rize il sinirinda tespit edildi. Bunun üzerine güvenlik güçleri alarma geçti.

Iddiaya göre, Trabzon’un Hayrat ilçesine bagli Dagönü köyünde iki terörist görüldügü ihbarini alan güvenlik güçleri takibe basladi.

Henüz teyide muhtaç bilgilere bakilirsa ,Trabzon'un Hayrat ilçesine bagli Dagönü köyünde 7 terörist görüldügü ihbarini alan güvenlik güçleri operasyon baslatti. Güvenlik güçleri, kaçmaya çalisan teröristleri yakalamak için çok yönlü operasyon sürdürüyor.

SICAK TEMAS SAGLANDI MI?

Bazi iddialara göre de teröristlerle sicak temas saglandi.Dogrulanmaya muhtaç bu duyumlar dugruysa baslatilan takip neticesinde Anzer Yaylasi eteklerinde Trabzon- Rize sinirina yakin bir noktada teröristler ile güvenlik güçleri arasinda çatisma çikti. Kaçmaya çalisan teröristler ile güvenlik güçleri arasindaki çatisma devam ediyor.

Dursun Onur


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster