Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle


Giresun'da Feto Operasyonu


Açıklama: Giresun'da çok sayıda işadamı gözaltına alındı.
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 06 A?ustos 2016
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 01:05
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=23502


Giresun’da Feto Operasyonu

Giresun’da çok sayida isadami gözaltina alindi.

Giresun’da Fettullahçi Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsaminda aralarinda isadamlarinin da bulundugu çok sayida kisi gözaltina alindi. Bu kisilerin emniyetteki sorgularinin ardindan adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

15 Temmuz aksami darbe girisiminde bulunan FETÖ üyelerine yönelik operasyon sürüyor.

Giresun’da, FETÖ ile baglantisi oldugu ve finansal kaynak saglamak suçuyla 30-35 kisinin gözaltina alindigi belirtildi. Aralarinda kapatilan Giresun Is Hayati Dayanisma Dernegi (GISHAD) yönetici ve üyelerinin de bulundugu kisilerinin emniyetteki sorgusunun sürdügü ifade edildi. Bu kisilerin emniyetteki sorgularinin ardindan adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor. Gözaltina alinanlar arasinda Giresun is hayatindan önemli isimlerinde yer aldigi ögrenildi.

ÇAGRI KOLEJINE KAYYUM ATANDI

Öte yandan FETÖ operasyonu kapsaminda kapatilan ve devlet tarafindan el konulan Özel Giresun Çagri Kolejine kayyum atandi. Kayyum heyeti Mali Müsavirler, Fahri Uzun, Nazmi Kap, Murat Türk ve Suat Mumcuoglu’ndan olusuyor. Bundan sonra Milli Egitim Bakanligi uhdesinde egitim-ögretim devam edecek olan okula, yikilarak yerine yeni bina yapilacak olan imam hatip ortaokullardan bir tanesinin tasinacagi kaydedildi.

Giresun Isik


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle