Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Görelede 1 Komiser,2 Polise Gözaltı


Açıklama: Giresun'da 52 Polis memuru açığa alındı
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 20 Temmuz 2016
Geçerli Tarih: 19 Nisan 2026, 21:59
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=23388


GÖRELE’DE 1 KOMISER 2 POLIS GÖZALTI

1 Komiser ile 2 Polis memurunun tutuklandigi belirtiliyor.

Görele Emniyet Müdürlügünde görevli 1 Komiser ile 2 Polis memuru,Fetocu olduklari iddiasi ile gözaltina alindilar.

Giresun’a götürüldükleri belirten 1 Komiser ile 2 Polis memurunun tutuklandigi belirtiliyor.

GIRESUN’DA 52 POLIS AÇIGA ALINDI

Giresun'da, darbe girisimiyle ilgili baslatilan sorusturma kapsaminda Giresun Emniyet Müdürlügünde görevli aralarinda üst düzey müdürlerin de bulundugu 52 polis açiga alindi.

Giresun'da, FETÖ'nün darbe girisimiyle ilgili baslatilan sorusturma kapsaminda Giresun Emniyet Müdürlügünde görevli aralarinda üst düzey müdürlerin de bulundugu 52 polis açiga alindi.

Alinan bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlügünce baslatilan sorusturma kapsaminda Giresun Emniyet Müdürlügünde görevli bir ikinci sinif emniyet müdürü, dört üçüncü sinif emniyet müdürü, 11 dördüncü sinif emniyet müdürü ve iki amirin de aralarinda bulundugu 52 polisin açiga alindigi ögrenildi.

Polisler hakkinda sorusturma açildigi, bazilarina gözalti karari alinabilecegi bildirildi.

Giresun Emniyet Müdürlügünde görevli iki komiser yardimcisi da 16 Temmuz'da gözaltina alinmisti.

AA 


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster