Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Eroğlu CHP'li Giresun Belediyesine Yüklendi


Açıklama: Eroğlu,Giresun'da CHP'li belediye ile hizmetlerin yürümediğini ifade etti
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 10 Mart 2016
Geçerli Tarih: 19 Nisan 2026, 19:38
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=22760


Eroglu CHP’li Giresun Belediyesine Yüklendi

Giresun’da CHP’li belediye ile hizmetlerin yürümedigini ifade ederek ÇÖP ve SU sorununun tam olarak çözülemedigini vurguladi.

Orman ve Su Isleri Bakani Veysel Eroglu, “2019 seçimlerinde artik Giresun Belediyesi’ni de teslim almak, AK Parti bayragini dikmek farz-i ayn olmustur” diye konustu.

Kerim Aksu’nun 2 dönem üst üste belediye baskanligi yapmasi AKP’li Orman ve Su Isleri Bakani Veysel Eroglu’nun zoruna gitti. Orman ve Su Isleri Bakani Veysel Eroglu, Giresun ziyareti sirasinda CHP’li Giresun Belediyesi’ne yüklendi.

AK Parti Il Baskanligi’ni ziyaret eden Eroglu, AK Partililere yerel seçim basarisi için hedef gösterdi. Partililere seslenen Eroglu, Giresun’da CHP’li belediyeyle hizmetlerin yürümedigini ifade ederek çöp ve su sorununun tam olarak çözülemedigini vurguladi.

2019 Mahalli Idareler Seçimi’nde belediyenin AK Parti’ye geçmesi gerektigini belirten Bakan Eroglu, bakanlik olarak Giresun içmesuyu isale hatti ve aritma tesisi yapacaklarini da açiklayarak, “Bu isi belediyenin yapacagi yok. Bekledik tik yok. Dolayisiyla bunu biz yapalim dedik. Giresun’a muhtesem bir içmesuyu ve isale hatti ve aritma tesisi yapacagiz” dedi.

Bakan Eroglu, söylediklerini ne zaman yapacaklari konusunda bir açiklama yapmadi.

Giresun Isik Gazetesi


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster