Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası


Açıklama: Görele Belediyesi tarafından Bayırbucak Türkmenlerine yönelik yardım kampanyası başlatıldı
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 20 Ocak 2016
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 04:04
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=22557


Bayirbucak Türkmenlerine Yardim Kampanyasi baslatildi.

Görele Belediyesi tarafindan Bayirbucak Türkmenlerine yönelik yardim kampanyasi baslatildi.

Görele Belediye Baskani Tolga Erener, Göreleli olarak Bayirbucak Türkmenlerine yapilan zulme sessiz kalinmamasi gerektigini söyledi.

Toplanan yardimlarin belediye tarafindan Suriye’deki Türkmen yetkililere teslim edilecegini belirten Baskan Erener, "Bayirbucak Türkmenleri ile ayni ümmetin, ayni milletin evlatlariyiz. Türkmen yurdu olan Bayirbucak Türkmen daginda bugün zulüm ve soykirim uygulaniyor. Biz Millet olarak daima mazlumun, magdurun ve zulme ugrayanlarin yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz. Suriye’de yasanan iç savasta en fazla etkilenen zulüm ve soykirima ugrayan Bayirbucak Türkmenlerinin her türlü ihtiyaçlarini karsilamak için baslattigimiz yardim kampanyasina vatandaslarimizin duyarliligini bekliyoruz. Suana kadar yapilan yardimlardan dolayi duyarli vatandaslarimiza da tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Baskan Erener, yardim yapacak vatandaslarin 515 10 10 Beyaz Masa hattindan irtibata geçebileceklerini de sözlerine ekledi.

Görele Belediyesi


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster