Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Köpek kavgasında öldürüldü


Açıklama: İstanbul'da Trabzonlu iş adamı Reşit Vural,cinayete kurban gitti
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 06 Ocak 2016
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 04:00
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=22454


Köpek kavgasinda öldürüldü

Istanbul’da Trabzonlu is adami Resit Vural,cinayete kurban gitti.

Istanbul Beykoz’da köpekleri tasmasiz gezdirmek yüzünden çikan tartisma cinayetle bitti.

Karsilikli komsularin sokak ortasinda gerçeklestirdigi silahli kavgasi sonucu Trabzonlu is adami Resit Vural (56) alnindan vurularak hayatini kaybetti.

Polis olaydan sonra kaçan süpheli isadami Kemal U.’yu yakalamak için operasyonlari sürdürüyor.

Istanbul’da yeni yilin ilk cinayeti köpek yüzünden islendi.

Beykoz'da Baklaci Mahallesi’nde dün aksam saat 18.30 sularinda meydana gelen olay, görgü sahitlerinin ifadelerine göre söyle gelisti:

Ayni sokakta karsilikli komsu olan yedek parça fabrikasi bulunan Resit Vural, 3 kurt köpegi bulunan komsusu Kemal U. ile hayvanlari tasmasiz olarak sokaga saldigi için tartisti. Çocuklarinin köpeklerden korktugunu söyleyen Resit Vural’la süpheli Kemal U. arasindaki tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Karsilikli silahlarin çekilmesiyle sokakta silahli kavga yasandi. Bu sirada alnindan vurulan Resit Vural, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Polis, tekstil isiyle ugrasan süpheli Kemal U.’nun yakalanmasi için sorusturmanin çok yönlü sürdürüldügünü belirtti.

günebakis


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster