Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle


Karaahmetoğlu'na sert çıktı


Açıklama: Kenan Bulvar,Selahattin Karaahmetoğlu'na; "Git evinde otur" dedi.
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 20 Aralyk 2015
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 04:01
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=22343


Karaahmetoglu’na sert çikti

Kenan Bulvar,Selahattin Karaahmetoglu’na sert çikti

Kenan Bulvar,Selahattin Karaahmetoglu’na;”Git evinde otur”dedi.

Görele CHP örgütü,4 aralik 2015 cuma günü,Görele H.Ali Yücel Kültür merkezinde kongreye gitti.

Yeniden adayligini ilan eden mevcut baskan Osman Yilmazarslan'in karsisinda,Kenan Bulvar aday oldu.

Kongrede Divan Baskanligina getirilen Selahattin Karaahmetoglu yaptigi konusmada;"Ilçe baskan adayi olan Kenan Bulvar,2012 yilina kadar AKP üyesiydi"diyerek mevcut baskan Osman Yilmazarslan’a destek vermesi bardagi tasirdi.

Yapilan ilçe kongresinde seçimi kaybeden Kenan Bulvar,gelismelerle ilgili sert bir açiklama yapti.

Kenan Bulvar Basin Açiklamasi ;

4 Aralik 2015 Cuma günü yapilan CHP Ilçe kongresinde Ilçe Baskanligina aday oldum.Kongrede hiç beklemedigim bir tutumla karsilastim.Uzun yillardir beraber çalistigim ve bir çok seçimde beraber hareket ettigim,Selahattin Karaahmetoglu‘nun inanilmaz tavrini kongre salonunda bulunan herkes ile beraber izledik ve gördük.

Kongrede divan baskani olmasina karsi çikmadigim Selahattin KARAAHMETOGLU bastan sona kadar yandas tutumu ile bana saldirmis olup,kongrenin esit,demokratik ve parti tüzügüne uygun bir sekilde yapilmasina engel olmustur.

Bu tutumunu,ben parti üyesiyim artik milletvekili degilim diyerek açiklayan sayin vekil “Divan Baskani” oldugunu unutacak kadar da siyasi bir cehalet sergilemistir.

Bu durumu Il Baskanligi ve Genel Merkezimize ilettik.Kongrenin tamaminin iptali gerektigini ve bunun tüzük geregince yapilmasi gerektigini bildirdik.Burada amacimiz tarihe not düsülmesidir. Il Baskanligi ve Genel Merkezin nasil bir tepki verecegini de merak ediyoruz.Bu çok önemlidir.Çünkü ortada açik bir hak ihlali vardir ve yapilan skandaldir.

Benim hakkimda AKP üyesidir diyerek delegeleri yaniltmistir.Kongre sonrasi da CHP genel merkezinden 2006 yilinda gelen üst yazi ile AKP üyesi olanlarin listesini bana göndermistir (Liste ektedir). O listede kendi çalisanlari ve yakin akrabalari ile su anda yönetimde ve il delegesi olan arkadaslarimizin da isimleri vardir.

Simdi soruyorum; ben ve ayrica da bana gönderilen listede ismi olan arkadaslarimiz imza atarak mi AKP’ye üye olmustur.

Bunu gündeme getirecek kadar mi korktun benden ve beni destekleyenlerden! Ayrica da kongre günü partiye ihanet edenlerden bahseden Selahattin KARAAHMETOGLU aynaya bir baksin isterim.

 CHP’nin 1994 yilinda belediye baskan adayi varken rahmetli Dr. Erdem DÜLGER’ i sen çikarmadin mi karsisina, bu bir ihanet degil miydi?

1999 seçimlerinde yine destekledigin rahmetli Erdem DÜLGER’i sen tekrar çikarmadin mi? Bu ihanet degil miydi?

2004 yerel seçimlerinde CHP’nin adayinin karsisina bagimsiz aday olarak çikip CHP’nin seçimi kaybetmesini saglayan sen degil miydin?

 Görele’de sayende 700 ile 800 arasi dargin kitlesi yarattigindan dolayi da (bu bir siyasi basaridir aslinda) seni ayrica da kutlamak isterken iste senin siyasi eserin bu.

Seni ne kadarda gözümüzde büyüttügümüze üzülmemek elde degil… Bu partiye asil ihanet edenler CHP’nin sayesinde bir yerlere gelmis senin gibi nankörlerdir.

Sana tavsiyem artik evinde otur ve emekliliginin tadini çikar. Sana son sözüm budur. Bu parti kimsenin babasinin mali degildir.

Bana gelince; siyasi gelecegim ile ilgili kararlarimi ilerleyen günlerde açiklayacagim. Bana göre CHP’nin genel durumu da kaygi vericidir. Partide üst düzey yöneticilik yapan, milletvekili olan bazi kisilerin nasil oluyor da CHP’de bu görevlere gelebiliyorlar bunu da anlamis degiliz. Ya onlar yanlis partide ya da biz yanlis partideyiz. Ancak sunu iyi biliyoruz ki Atatürk ‘ün CHP ‘sini kimselere birakacak kadar da cesaretimizi yitirmis degiliz.Partimize Sonuna kadar sahip çikacagiz.

Saygilarimla…

Kenan BULVAR – Görele CHP Üyesi

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle