Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Seçim sonuçlarını değerlendirdi


Açıklama: Bektaşoğlu,Giresun seçim sonuçlarını değerlendirdi
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 04 Kasym 2015
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 03:10
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=22164


Bektasoglu,Giresun seçim sonuçlarini degerlendirdi.

1 Kasim 2015 seçimlerinde Giresun CHP 1.sira milletvekili adayi olan ve resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili olan Bülent Yener Bektasoglu,yaptigi yazili açiklama ile Giresun seçim sonuçlarini degerlendirdi.

Iste Bektasoglu açiklamasi;

1 Kasim seçimlerinin ilimize, ülkemize hayirlar getirmesini diliyorum.

Partimize, adaylarimiza oy veren ve beni yeniden kendilerini temsil etmek üzere milletvekili seçen degerli hemserilerim basta olmak üzere; bütün Giresunlulara tesekkür ediyorum.

Milletvekili seçilen arkadaslarimi kutluyorum. Seçilemeyen arkadaslarima yasamlarinda basarilar diliyorum.

Artik bundan sonra bana oy veren vermeyen ayrimi yapmadan bütün Giresun’un ve Türkiye’nin milletvekili olarak, TBMM’de ilimi ve ülkemi temsil edecegimin bilinmesini isterim.

Giresun’u birlestirici, bütünlestirici milletvekili olacagim.

Hedefimiz tek basimiza iktidar, Giresun’da ise birinci parti olmakti. Dolayisiyla istedigimiz sonucu alamadik. Bu nedenle sevinçli degiliz.

Çabamizin,emegimizin,tahhütlerimizin karsiligi olarak daha fazla oy alip en az iki milletvekili çikarmak isterdik.

Ama üzüntülü de degiliz.

Çünkü seçmen iradesi böyle bir tablo olusturdu. Halkimizin oylariyla yarattigi bu sonuca saygi duyacagiz. Bize ilimizi muhalefet partisi milletvekili olarak temsil etme, iktidari denetleme yetkisi veren halkimiza karsi sorumlulugumuzu basariyla yerine getirecegiz. Ilimizin öncelikli sorunlarinin çözümü ve devlet hizmetlerinden daha çok pay almamizi saglayacak çalismalar içinde olacagiz.

Öte yandan seçim sonuçlari resmi olarak açiklandiktan sonra, en kisa zaman içinde, partimizin yetkili kurullarinda elestiri ve özelestiri yapacagimiz platformlarda, özellikle bugünden itibaren süreci baslayan ilçe kongrelerimizde, seçim sonuçlarini degerlendirecegiz, ‘nerede hata yapildi’ sorusuna yanit arayacagiz, basarisizligin nedenlerini tartisacagiz. Buna neden olan faktörleri belirleyecegiz.

Ayrica ben de özel olarak genel merkezimize sunulmak üzere kapsamli bir rapor hazirlayarak Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu’na sunacagim.

Gün birlik, beraberlik günüdür. Yorgunluga, yilginliga, umutsuzluga kapilmadan, gelecek güzel günlere inanarak mücadeleye devam edecegiz.

Bu vesileyle, aday arkadaslarima, seçim sürecinde bizlerle birlikte olup çalismalarimiza katilan partili gönüllülerimize, bütün CHP il ve ilçe teskilatlarina,kadin, gençlik kollari ve meclis üyelerimiz ve belediye baskanlarimiza tesekkür ediyor, saygi ve sevgiler sunuyorum.

Bülent Bektasoglu

(Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili)


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster