Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle


AKP'lilerle baş etme yöntemi


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 04 Kasym 2015
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 06:25
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=22162


AKP'lilerle bas etme yöntemi

Toplanin size %100 etkili olan yöntemimi açikliyorum.

Yillarca akp'lilerle tartistim ancak anladim ki laf anlatmanin,anlatsan da karsidakinin anlamasinin imkani yok ben de taktik degistirdim. buyrun;

Dün taksiye bindim.Taksinin arkasindaki Osmanli Tugrasindan ve radyodaki açik Ahaber radyo kanalindan aninda çakozladim ki soför gerçek bir uzun adam sevdalisi.Dikiz aynasindan söyle bir tipime bakti takim elbiseli sarisin bi adam.Hemen kafasinda çakti Cehape zihniyetini tabi. neyse yolculuk basladi.Tabi ki de muhabbet hemen seçimlere geldi.Hah dedim simdi siçtik ama bu sefer ben atik davrandim ve "Allahima bin sükür tekrar tek basimiza iktidar olduk !" dedim.Soför saskinligindan el frenini çekecekti nerdeyse.

"Abi sen de mi ak partiye verdin ya" dedi. "Heralde baska kime verecektik.Hamdolsun bu sefer istedigimiz aldik" dedim.

"Hay yasa abim be!" dedi. "Bu millet teröristlere,Israil,Ermeni döllerine kalmadi" dedi.

"Vallahi ben 2002'den beri ak partiye veriyorum oyumu.Çok sükür ayda 100-150 bin lira kazaniyorum sayelerinde allah reyisten razi olsun" dedim.Herif bi dumur oldu. "3 Tane arabam 4 tane evim var çocuklarim da yurtdisinda okuyor keyfimiz yerinde çok sükür" dedim.

"Abim sen ne is yapiyorsun ayiptir sormasi" dedi. "Ayakkabi imalat fabrikam var benim Antepte" dedim.

"Eskiden sigortali isçi maliyeti yüzünden ayda 50 bin zor kazaniyordum simdi Türk isçileri çikarttim hepsini Suriyeli aldim fabrikaya ne sigorta ne bisey ayda 300 liraya çalisiyor adam biz de kazancimiza bakiyoruz elhamdülillah" diye devam ettim.Adamin surat düstü. "AKP basimizda oldugu sürece kazancimiz hep bol oluyor Allah razi olsun onlardan" diye siraliyorum.

"Sen ne kadar kazaniyorsun var mi ev/araba çocuk filan" diye sordum. "Abi biz kiradayiz,2 çocuk var.Allah bagislasin" dedi. "Yollasana ya çocuklari yurtdisina güzelce okusunlar Ingilizce ögrensinler" dedim. "Abi biz devlet okulunda zor okutuyoruz ne yurtdisisi" dedi.

"Öyle deme her türlü imkaniniz var sükür etmesini bilmek lazim" diye devam ettim.Herifte yine ses yok.

"Keske 400 milletvekili alsaydi AKP,hanimin dogum günü geliyor BMW istiyor ama benim de fabrikayi büyütmem lazim...daha çok para lazim yani ehehehe" seklinde salliyorum.Çit yok. "Bizim çocuklar alisti her 6 ayda bir yeni telefon istiyorlar 3 bin 3 bin az para degil...ama yolluyoruz bi sekilde" aklima ne geldiyse sikiyorum,bi ara kendim bile inandim amk.

Neyse inecegim yere geldim. arabadan inerken adamin bana bir bakisi vardi ki ... bir daha ak partiye oy atacagini sanmam.

Alinti Bajingo eksisözlük

 


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle