Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Görele yağmurla nefes aldı


Açıklama: Görele şiddetli yağışın etkisi altına girdi
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 24 A?ustos 2015
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 06:04
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21912


Görele yagmurla nefes aldi

Görele siddetli yagisin etkisi altina girdi

Uzun zamandir sürmekte olan asiri sicak ve nem yerini siddetli yagisa birakti.

Pazar günü aksam saatlerinde baslayan gökgürültüsüyle baslayan siddetli yagis ve firtina halen devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlügü, Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun'un dogu ilçeler için siddetli yagis uyarisinda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlügü'nden yapilan açiklamaya göre, halen Orta ve Dogu Karadeniz'de devam eden saganak ve gök gürültülü saganak yagisin, gece saatlerinden itibaren Orta Karadeniz kiyilari ve Dogu Karadeniz Bölgesinde kuvvetli olacaginin tahmin edildigi kaydedildi.

Yagislarin, Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun'un dogu ilçelerinde yer yer siddetli olmasi beklendiginden olusabilecek olumsuzluklara karsi (ani sel, su baskini, yildirim, dolu, ulasimda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaslarin tedbirli ve dikkatli olmasi gerektigi belirtildi.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster