Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster
Açıklama: Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'in eşi Şebinkarahisar'lı hemşerimiz Rahşan Ecevit,akciğerlerindeki bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı
Kategori: Haber
Eklenme Tarihi: 09 Mayys 2015
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 04:35
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21163
Rahsan Ecevit hastaneye kaldirildi
Eski Basbakanlardan Bülent Ecevit'in esi Rahsan Ecevit, akcigerlerindeki bir rahatsizlik nedeniyle hastaneye kaldirildi.
GATA'da üç gün kontrol amaçli tedavi altinda tutulan 92 yasindaki Rahsan Ecevit'in, tedavisinin tamamlanmasinin ardindan evine geçtigi, durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Istanbul Bagimsiz Milletvekili Emrehan Halici, Hürriyet'e yaptigi açiklamada, Rahsan Ecevit'in bir soguk alginligi nedeniyle hastaneye basvurdugunu, ancak hastanede yattigi, yogun bakimda kaldigi bilgilerinin dogru olmadigini söyledi.
Halici, "Rahsan Hanim,herkesin basina gelebilecek bir soguk alginligi nedeniyle tedavi için hastaneye gitti.Ancak hastanede yatmadi.Simdi de kendi evinde dinleniyor"dedi.

Hürriyet