Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


"Seviyorum" diye bağırıp aşağı atladı


Açıklama: Bunalıma girdiği öğrenilen genç kız, olaydan yaralı olarak kurtuldu
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 02 Nisan 2015
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 03:24
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=20865


"Seviyorum" diye bagirip asagi atladi

Çatiya çikan genç kiz, "Seviyorum" diye bagirip asagi atladi!

Giresun'da çiktigi insattan "seviyorum" diye bagirdiktan sonra kendisini bosluga birakan genç kiz yaralandi.

Giresun'da bir insaatin çatisina çikan 20 yasindaki G.Y., "Seviyorum" diye bagirdiktan sonra kendisini bosluga birakti.

Bunalima girdigi ögrenilen genç kiz, olaydan yarali olarak kurtuldu.

6 KATLI BINAYA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre,aksam saatlerinde bunalima giren G.Y. (20) isimli genç kiz Fevzi Çakmak Mahallesi Pazarlik semtinde bulunan 6 katli insaat halindeki binanin çatisina çikti.

"SEVIYORUM" DEDI, ATLADI

Ihbar sonrasinda olay yerine polis,itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Polisin çalismalarina ragmen bir türlü ikna olmayan G.Y. uzun bir süre cep telefonuyla konustu. G.Y. herkesin gözleri önünde "Seviyorum" diyerek kendini bir anda bosluga birakti.

YARALI KURTULDU

Itfaiye ekiplerinin açtigi hava yastigina düsen genç kiz, yarali olarak Prof. Dr. Ilhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Olayla ilgili sorusturma sürdürülüyor.

haberler


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster