Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle


Turizmcilerde elektrik arızalarından dert yandı


Açıklama: Giresun'da faaliyet gösteren otel,restaurant ve turizm acenteleri elektrik arızalarından dert yandı
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2015
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 11:07
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=20253


Turizmcilerde elektrik arizalarindan dert yandi

Giresun’da faaliyet gösteren otel,restaurant ve turizm acenteleri turizmin sorunlarini Turizmden Sorumlu Vali Yardimcisi Cahit Karatepe baskanliginda masaya yatirdi.

Giresun’da Turizmden Sorumlu Vali Yardimcisi Cahit Karatepe baskanliginda bir araya gelen turizm isletmeleri yasadiklari sorunlari anlatti.

En fazla kalifiye eleman sikintisindan ve elektrik kesintilerinden sikâyetçi olan turizmciler gelen turizmlerin alabilecekleri hediyelik esya pazarinin ve çesidinin olmayisini da gündeme getirdiler.

Vali Yardimcisi Cahit Karatepe ise; “Yasanan elektrik kesintileri konusunda gerekli altyapi çalismalari yapilacaktir.Toplantida ayrica Giresun Turizm Hizmet Altyapi Birligi tarafindan Emit Turizm Fuarina Valilik standiyla katilim saglanmasi karari alindi.

Yesil Giresun


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle